Есетровата луна на 19 август носи големи промени на три зодии

Време за взимане на важни решения

17.08.2024 | 12:17 Редактор: Толя Стоянова
Събитието носи неочаквани разкрития и промени.
Събитието носи неочаквани разкрития и промени.

Посрещаме пълнолуние в знака на Водолей на 19 август. Събитието се нарича още Есетрова луна. Това е първата Суперлуна за годината. Това значи, че е време за взимане на важни решения. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно според "Bustle".

Лъв

Пълнолунието е към края на техния сезон. Може да очакват, че ще бъде драматично. Събитието носи неочаквани разкрития, както и промени в бизнес партньорствата и в романтичните връзки. Лъвовете ще научат много уроци сега и трябва да разберат как да показват повече истинската си същност на света. 

Водолей

Пълнолунието е в техния знак и не е изненада, че силно им влияе. Време е да се вгледат в своите несигурности и да осъзнаят как може да ги премахнат. Вместо тях - да придобият повече увереност в себе си. Да на се страхуват да се променят, да оставят някои свои качества и навици в миналото.

Козирог

На тях Есетровата луна няма да повлияе толкова силно, но ще трябва да поработят върху някои неща. Периодът около нея няма да е толкова напрегнат за Козирозите, колкото за Лъвовете и Водолеите. На фокус сега е паричната сфера. Трябва да проверят какво е финансовото им състояние. Нека мислят извън кутията, ако трябва да направят някои промени и настройки.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pixabay