fallback

Хороскоп за 17 август: Промяна в живота на Овните, Стрелците да внимават с харчовете

Интензивни контакти за Телците

17.08.2024 | 07:32 Автор: Толя Стоянова

Разберете какво ви очаква днес според зодията в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Преживяванията ще са запомнящи се. Ще ви подтикнат към промяна. Преди да я предприемете, помислете как ще се отрази на хората от обичайното ви обкръжение. Няма да ви е приятно, ако се лишите от подкрепата им.

Телец

Контактите ще са интензивни, но не изцяло удовлетворителни. Помислете предварително как бихте могли да се спасите от хора, чиято единствена страст е да се оплакват и да мрънкат.

Близнаци

Почти непрекъснато ще се натъквате на дребни, но изнервящи затруднения. Не, че няма да се справите, но в края на деня ще се чувствате по-уморени дори от дните, в които сте били буквално задъхани от работа.

Рак

Ще разполагате с прекрасната възможност да използвате времето, с което разполагате, изцяло според предпочитанията си. Използвайте момента и реализирайте поне една своя мечта. 

Лъв

Необичайно за вас, но може да изненадате близките си, проявявайки дребнавост. Ще сте много по-склонни да видите дървото, пропускайки гората, като скоро след това ще съжалите. 

Дева

Оригиналните ви идеи ще се окажат "заразителни". Ако ви се налага да търсите съдействие или да си организирате екип, не пропускайте момента.

Везни

Прекалено много предложения за свободното време ще получите днес, а най-сложното ще е, че всички ще са интересни.

Скорпион

Не се занимавайте с уреждане на сериозни въпроси. Използвайте деня за спорт, за контакт с природата, за срещи с приятели - изобщо за дейности, които ви доставят удоволствие.

Стрелец

Не прекалявайте с разходите. Колкото по-тънко си правите сметките, толкова по-стабилен ще остане бюджетът ви през втората половина на месеца, без да създава сериозни тревоги.

Козирог

Въздържайте се от кардинални промени и грандиозни планове за бъдещето. Каквато и информация да имате в момента, колкото и сигурна да ви изглежда, ще се промени и ще се окаже неизползваема.

Водолей

Занимавайте се само с дейности, за които се чувствате сигурни. Дори не обещавайте помощ за такива, от които нямате понятие, но бихте желали да сте полезни. 

Риби

Доверете се на фантазията си. Може да не ви подскаже как да осъществите големите си мечти, но със сигурност ще ви подскаже интересен начин за оползотворяване на времето в почивния ден.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback