fallback

Пълнолунието във Водолей носи интензивни емоции

Всяка зодия ще го преживее по различен начин

16.08.2024 | 20:47 Автор: Беатрис Младжова

Задава се пълнолунието във Водолей, което ще озари небето на 19 август 2024 г. и ще е кулминацията на шестмесечен цикъл. Нашите надежди, мечти, намерения и прояви трябва да са се сбъднали през този период. Въпреки че пълнолунията могат да бъдат сантиментални, енергията на фиксирания въздух може да охлади носталгията ни. 

Водолеите не са склонни да променят настроението си. Тази лунна енергия може да ни помогне да осмислим своя лунен цикъл, без да се чувстваме емоционално обременени. Идва време за духовна възможност да пожънем това, което сме посели.

Овен

Пълнолунието във Водолей ще привлече вниманието ви към вашия единадесети дом на приятелство и по-голяма общност. Помислете как вашите взаимоотношения са се променили и разраснали през последните шест месеца. Нещо, което може да е променило груповата ви динамика, е преследването на мечтите. Може би сте имали приятел, който не е подкрепял шантава идея или уникално желание, в което искате да се потопите.

По същия начин вие също може да сте били този неподкрепящ приятел. Независимо от това, помислете какво можете да вземете от тази насоченост към общността, за да имате по-добри приятелства и да бъдете по-добър приятел. 

Телец

Животът ви ще бъде наистина единствен по рода си, Телец. Пълнолунието във Водолей осветява вашия десети дом на репутация и признания. Последните шест месеца са били различни от всички останали. Били са ви предоставени лични и професионални възможности. Всяка възможност е имала специален обрат.

Например, може да сте работили по нишов професионален проект или може да сте си поставили намерението да направите нещо безпрецедентно. Без значение върху какво може да сте работили, това може да е довело до неочакван подвиг. Постигането на нещо различно от всичко преди ви е дало кураж да продължите да преследвате уникалната си работа и цел на живота.

Близнаци

Обмислете всеобхватните изводи, когато пълнолунието във Водолей радикализира вашия девети дом на духовност и висше образование. Помислете за преживяванията си от последните шест месеца. Къде пътувахте? Кой ви научи на нещо ново? Имахте ли духовна равносметка?

Докато обмисляте всяко събитие и учебен момент, може да откриете, че има толкова много за извличане от този лунен цикъл. Всяка възможност за лично и духовно израстване е била съобразена с вас. Помислете какво можете да вземете от тези любопитни, но поучителни преживявания. 

Рак

Да си странен е суперсила, Рак. Пълнолунието във Водолей ще извади наяве осмия ви дом на тайните и табутата. Може да сте се борили да оставите вашето странно знаме да се вее по време на този шестмесечен лунен цикъл. Част от вас може дълбоко да копнее за шанса просто да бъдете себе си, без страх от осъждане и отхвърляне. Докато лунният цикъл се разгръщаше, може да сте имали няколко шанса да пуснете вътрешния си странник навън. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback