Зодиите, които не си подхождат в любовта

Понякога противоположностите не се привличат

14.08.2024 | 22:52 Редактор: Толя Стоянова
Има зодиакални знаци, които просто не си подхождат.

В любовта невинаги всичко се получава така, както сме искали, а според астрологията звездите имат пръст в това. Има зодиакални знаци, които просто не си подхождат. Дори да опитат, нещата между тях няма да се получат. Ето кои няма как да бъдат заедно дълго време според "Times Of India".

Овен и Рак

Овните са смели приключенци и обичат забавленията. Не правят планове, действат импулсивно, лесно избухват и са доста прями - често нараняват с думите си. Раците са пълна противоположност. Те са мили, добродушни, състрадателни, внимават как се изказват.

Лъв и Скорпион

Много силни характери. Между тях може да има хубаво приятелство, но любовната връзка няма как да е успешна. Лъвът иска внимание, да е под светлините на прожекторите, общува много и постоянно се среща с различни хора. Скорпионите са по-потайни, мистериозни, не обичат да са център на внимание и предпочитат малки компании.

Дева и Стрелец

Те също са пълни противоположности. Девите се нуждаят от ред, организираност, много са практични, сериозни, работливи. Забелязват всеки детайл и са перфекционисти. Стрелците пък ненавиждат това. Те живеят за мига, не мислят за бъдещето, не правят планове, искат да се забавляват, импулсивни са, харесва им около тях да има хаос и да не знаят какво следва.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pexels