fallback

Отлагат ли Джей Ло и Бен Афлек развода?

Изпълнителката е посетила апартамента на съпруга си

14.08.2024 | 17:08 Автор: Беатрис Младжова

Възможно е Дженифър Лопес и Бен Афлек да отлагат развода си. След месеци на спекулации за разрив в отношенията, самостоятелно празнуване на рожден ден от страна на Джей Ло, живеене в различни части на Лос Анджелис и опит за продажба на общия им дом, Бенифър може би са си дали втори шанс. Поне натам сочат знаците, след като изпълнителката беше забелязана в дома на съпруга си през уикенда. Това е и първият път, в който тя посещава новия имот на Афлек, който той нае в началото на лятото.

Източник, близък до двойката, сподели пред списание People, че 55-годишната Лопес е направила кратка визита в апартамента на отчуждения си съпруг в неделя, 11 август. По-рано същия ден пък изпълнителката бе забелязана да пазарува заедно със сина на Афлек – 11-годишния Самюел. Това е още един положителен знак за феновете на Бенифър, които цяло лято стискат палци този път двойката да издържи на напрежението и да не повтаря съдбата си от началото на 2000-те години, когато се раздели дни преди сватбата.

Вътрешният човек твърди, че Лопес много е искала да прекара време с Афлек преди началото на учебната година. Съпрузите ще имат доста обемна подготовка за първия звънец, тъй като четири от петте им деца ще прекрачат прага на класната стая отново през септември. Афлек има три деца – 18-годишната Вайълет, 15-годишната Серафина и Самюел, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. От своя страна, Лопес е майка на 16-годишните близнаци Еме и Макс, които се раждат от брака ѝ с Марк Антъни. 

"Това, че не е с Бен в момента, не означава, че не се интересува от децата му. Тя винаги ще се грижи за тях. Прекара месеци в търсене на къща, подходяща за голямото им семейство миналата година. Сега, когато се завърна в Лос Анджелис, иска да прекара качествено време за тях преди началото на училище и изпращането на Вайълет в колеж", казва източникът за желанията на Лопес.

Очевидно връзката между децата на Бен и втората му съпруга се развиват в доста положителна посока. Това става ясно и от последната поява на 18-годишната Вайълет, на която тя носеше доста позната рокля. Момичето явно е потърсило моден съвет от втората си майка и е получило назаем един от нейните тоалети, с които Джей Ло беше облечена на Свети Валентин за среща с Бен.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback