fallback

Астероидът Юнона във Везни носи романтика и спорове

Ще остане там до 3 ноември

14.08.2024 | 09:35 Автор: Вяра Димова

В знака на Везни влезе астероидът Юнона. Очакват ни вълшебства. Този малък астероид е открит през 1804 г. и е кръстен на богинята Юнона. Тя се смята за богиня на брака, връзките, отдадеността и любовта.

А Везните са сред най-романтичните и любящи зодии. Юнона е във Везни от 9 август и ще остане там до 3 ноември. Ето какво ни очаква през периода, според "Times Of India".

Овен

Любовта и романтиката ще са във въздуха за тях. Овните може да получат много пари от неочаквани източници. Посъветвани са да не дават пари на заем в този период. Ще работят допълнително, за да постигнат успехи.

Телец

През периода с партньора трябва да подхранват любовта един между друг и да се грижат за нея. Нека Телците да избягват спорове с половинката. Да оставят егото си. Ще изхарчат пари, защото ще купят нещо специално за себе си.

Близнаци

Любовта им с партньора става по-голяма и силна. Близнаците ще работят здраво и това ще им донесе печалба. Инвестициите в земя ще им донесат доста ползи сега. Чудесен период за взимане на заеми. Периодът е добър и за смяна на работата.

Рак

Раците започват да обичат половинката си още по-силно и страстно. Възможно е бивше гадже да инициира контакт с тях, при всички случаи трябва да избегнат това и да не общуват с него. Чакат ги парични печалби.

Лъв

Ако известно време са се носили по течението, сега този период приключва. Може да очакват добри новини в семейството, брачния живот, връзката. Вероятно партньорът им ще се радва на невероятни постижения в кариерата. Да инвестират парите си в нещо, това ще им донесе ползи.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback