Любовен хороскоп за всички зодии за периода 12 - 18 август

Енергия и амбиция ще завладеят Девите, стара връзка може да напомни за себе си на Овните

11.08.2024 | 18:10 Редактор: Вяра Димова
Може да има напрежение в любовните отношения.

Меркурий се връща в Лъв в сряда и ще остане там почти до края на месеца. Марс ще направи точен съвпад с Юпитер, позволявайки ни да направим огромен скок в любовния си живот и да се заемем с нещо, което сме искали да направим толкова дълго. Тъй като Марс и Юпитер са в Близнаци, тези планове може да са живели само в съзнанието ни до този момент.

Овен

Стара любов може да напомни за себе си, скъпи Овни. Ако химията е взаимна, може да е трудно да си спомните защо изобщо сте се разделили с този човек! С ретроградния Меркурий във вашия любовен сектор, можете да очаквате да се срещнете или да се чуете с бивш партньор, или да откриете, че размишлявате върху минала романтична връзка много повече от обикновено.

Телец

Семейството ви може да има много съвети за любовния ви живот, Телци. Без значение колко добри са те, възможно е някой от вашите роднини да ви обърка още повече, ако се колебаете относно променящо живота ви решение, свързано с вашия любим човек.

Близнаци

Скъпи Близнаци, през новия период ще се чувствате секси и енергични! Марс е във вашия знак и ще направи точен съвпад с експанзивния Юпитер, което ви дава повече енергия. Увереността ви нараства, както и желанието ви да се наслаждавате на физическите удоволствия в живота. 

Рак

За Раците следващите дни може да се окажат малко разочароващи по отношение на любовта. Готови сте да предприемете важна следваща стъпка в любовния си живот, но се чувствате сякаш се опитвате да преминете през ограда. Определено Марс създава напрежение около усилията ви да използвате енергията си, за да получите това, което искате. 

Лъв

Настоящата ви траектория на любовния живот може да ви накара да се замислите. Меркурий ретроградира във вашия знак в сряда и ще остане в Лъв през остатъка от своята ретроградност – до 28 август. 

Дева

Скъпи Деви, през новата седмица ще кипите от енергия и амбиция. От друга страна, действията, които решите да предприемете, може да не са най-добрият ход за любовния ви живот. Това може да е свързано с промени в работата, които ще ви развълнуват, но любимият човек изглежда не проявява разбиране. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay