Хороскоп за 10 август: Изненади за Овните, Телците да бъдат внимателни

Везните ще получат подкрепа

10.08.2024 | 08:18 Редактор: Вяра Димова
Интересен ден за много зодии.

Вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева, какво ви очаква днес.

Овен

Доста изненади ще се случат. И радостни, и не чак толкова, но с малко повече въображение бихте могли да се възползвате и от едните, и от другите. Действайте смело.

Телец

Каквито и да са намеренията ви, залагайте само на сигурно. Дори минимален риск може да предизвика сериозни щети.

Близнаци

Няма да изпълните нито една от набелязаните задачи, но този обрат всъщност ще ви зарадва. Приятели ще ви поканят на импровизиран излет и изкушението ще е твърде голямо, за да му устоите.

Рак

Ситуациите, в които попадате, ще са доста неясни и ще е трудно да си изградите мнение от "пръв поглед". Въздържайте се от кардинални умозаключения, със сигурност ще са погрешни.

Лъв

Ако ви направи впечатление, че околните непрекъснато по някакъв начин се опитват да засягат интересите ви, дистанцирайте се своевременно. Не оставяйте никаква реална възможност да ви превърнат в жертва.

Дева

Въздействието ви ще е осезателно и почти непрекъснато ще сте в центъра на вниманието. Лошото е, че покрай хора, които са ви симпатични, ще привличате и такива, към които нямате никакво отношение, а те може да се окажат доста натрапчиви.

Везни

Уреждането на въпроси от личен характер ще излезе на преден план. От каквато и подкрепа да имате нужда, ще я получите своевременно.

Скорпион

Почти всяка ваша инициатива ще се натъква на затруднение. Независимо от това, не се отказвайте. След като се справите, ще се убедите, че можете много повече, отколкото сте предполагали.

Стрелец

Дълбоко в себе си може да усетите силна необходимост от допир с природата, с изкуството или и с двете заедно. Най-лесният начин да го осъществите е да се отправите към един от хилядите обекти в страната, свързани с история и творчество. Такива поне има достатъчно.

Козирог

Обстановката в комплексния си вид ще ви подскаже, че се налага да пренаредите графика си. Не поемайте отговорност за чужди действия, независимо че може да става дума за много близък човек.

Водолей

Новите запознанства ще са повече, отколкото сте предполагали. Някои от тях ще се окажат полезни и продължителни. Повечето обаче ще са ненадеждни, така че не обсъждайте лични теми, пише az-jenata.bg.

Риби

Почти непрекъснато ще ви занимават с чужди проблеми, при това, довършвайки с облекчение един разговор, почти веднага ще ви въвлекат в следващия. Спомнете си, че не сте Господ и не се ангажирайте с решаване на въпроси, които по никакъв начин не ви засягат.

Снимка: pixabay