fallback

Нумерологична прогноза и таро карта за 9 август

Енергията на деня е положителна, всеки ще иска най-доброто

09.08.2024 | 09:30 Автор: Вяра Димова

През днешния ден всеки ще иска най-доброто, според нумерологичната прогноза за петък - 9 август. Ако обаче не се получи според плановете ни, това може да доведе до усещане за напрежение.

Въпреки това, енергията на деня е положителна. Важно ще бъде да не даваме непоискани съвети. Също така не бива да пренебрегваме нуждите си. Хубаво е да помислим дали не правим твърде много саможертви за другите, пренебрегвайки себе си.

Карта на деня – Осмицата в Осмица пентакли

Тази карта поставя акцента върху бизнеса и работата, а боята пентакли го затвърждава. Осмица пентакли е за усърдната работа и плодовете на труда ни. Това, което искаме, може да стане по-бавно и по-постепенно, отколкото ни се иска, но ще е сигурно, стабилно и трайно. Може да се почувствате изтощени.

Съвет за деня – Императрицата е голям аркан и носи хубава енергия. Зарежда ни с оптимизъм и откритост, но и с малко повече емоции. В комбинация с Осмица пентакли ни съветва да не се поддаваме изцяло на енергията на работата и бизнеса, а да обърнем внимание и на радостта от живота. Така нещата ни ще се наредят с повече лекота и творческо удовлетворение.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback