fallback

Венера в Дева: Край на любовните драми и е време за действия

Уверено ще обясняваме чувствата си на другите

08.08.2024 | 08:38 Автор: Искра Ангелова

Планетата на любовта и романтиката Венера влезе в знака Дева на 4 август. Тя ще остане там до 29 август.

Вече няма да има толкова драми в любовния ни живот, отношенията са спокойни, всичко протича гладко. Ще релаксираме, спокойно и уверено ще обясняваме чувствата си на другите. Но действията сега са по-важни от думите. Ето какво да очаква всяка зодия от периода, според "NSSG Club".

Овен

Дори когато вършат скучните си ежедневни задължения, трябва да заобиколят себе си с любов, обич, привързаност. Сега е времето да си правят много разходки из града, парковете и природата с близки и любими хора. Всичко е по-добре, когато са в компанията на някого. Нека сега търсят безгрижието и да са по-весели.

Телец

Тези зодии трябва да оставят работата и отговорностите на заден план. Да се потопят в настоящето, да се отдадат на момента. Венера в Дева носи любов в живота им. И Телците никога не са били по-съблазнителни. Събират погледите. Време е да повярват на инстинктите си, съветва teenproblem.net.

Близнаци

По принцип - те са социални и обичат да излизат. Но събитието ги прави домошари, отдадени на живота вкъщи. За тях сега приоритет са семейните традиции, работата по жилището, обновяването му, грижата за отношенията с близките. Най-накрая ще имат време да релаксират.

Рак

При тях пък е обратното - Раците стават социални, излизат много, захващат се с различни проекти, присъстват на събития. Всичко това ги прави леко изморени. Но си заслужава. Нека отворят себе си към новите приятели и познати, които са интелигентни и остроумни. Може от тези връзки да излезе нещо хубаво.

Лъв

Лъвовете трябва да споделят своите идеи с близък приятел. Този човек може да им помогне да си изяснят ситуацията, в която се намират, желанията им, плановете им за бъдещето. Да погледнат какво става във вътрешния им свят и после да се отворят към света навън.

Дева

Периодът им носи награди, чувстват се поощрени, артистични, креативни. Все пак, Венера е именно в техния знак! Това им носи късмет. Накрая те ще станат по-силни и могъщи личности. Трябва да поразсъждават върху своята самоувереност и да направят нужните промени.

Везни

Обожават да споделят историите си, но сега е време да запазят някои неща за себе си. Някои тайни е по-добре да останат тайни, това е добре за тях, защитава ги и ги пази. Да се фокусират над себе си, над своите емоции и над начините, по които се справят с тях.

Скорпион

Много продуктивни, креативни са в работата, истински машини. Но да си спомнят, че сега е началото на август - време е да насочат енергията си и към други места през този хубав сезон.  Нека създадат нови приятелства. Някои връзки ще са много интензивни и направо ще ги изумяват сега - но в хубавия смисъл.

Стрелец

Нека използват енергията на Венера, за да кажат какво искат и да направят така, че то да се случи, като силно вярват и работят за него. Да си представят всички идеални сценарии, да не се сдържат, а да проявят въображение. Всичко това ще им помогне да разберат точно от какво се нуждаят.

Козирог

Малко са неспокойни сега, но искат да свалят напрежението. Особено, ако могат да го направят заедно с хората, които обичат и за които ги е грижа. Нека планират пътуване до любимо място, да запазят нощувки, да релаксират и да се насладят на нови преживявания там.

Водолей

Те трябва да задълбочат връзките, да изразят своите нужди и желания пред този специален човек, който скоро влезе в живота им. Нека говорят искрено, да кажат какво наистина чувстват и мислят, не да крият.

Риби

Рибите са чувствителни, емоционални, романтични и мили натури. Те предпочитат да поставят на първо място връзката с един специален човек и да се грижат за тези отношения. Но сега трябва малко да променят нещата - да опитат да бъдат повече сред приятелски групи и компании. Това много ще им помогне. Венера в Дева им носи хармония и излекуване.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback