Венера в Дева ще повлияе на връзките на тези четири зодии

Планетата на любовта ще бъде в този знак до 28 август

07.08.2024 | 09:22 Редактор: Деси Николова
Девата може да потисне романтичните жестове.

От 5 до 28 август Венера ще бъде в Дева, което може да потисне типичните романтични жестове в полза на по-прагматични подходи. Това е подходящ момент да се замислим сериозно за нашите взаимоотношения.

С ретрограден Меркурий в Дева от 5 август трябва да внимаваме за думите си и да общуваме ясно. Някои зодиакални знаци ще изпитат по-забележителни промени във връзките си през този период.

Дева

Венера си проправя път през вашия първи дом на Аз-а и идентичността, което означава, че това е добър момент да преоцените вашите желания и нужди в една връзка и да дадете приоритет на себе си, ако сте се пренебрегвали до този момент.

Когато Венера влезе във вашия знак, любовта приема по-практичен подход и точно сега грижата за себе си може да ви помогне да станете по-добър партньор.

Риби

Венера, която се движи във вашия седми дом на партньорството, ви кара да оцените взаимоотношенията си и да определите как те могат да бъдат подобрени. Въпреки че Девата може да изглежда като перфекционист, вашата крайна цел е да накарате хората, които обичате, да се чувстват обгрижени по всякакъв възможен начин.

Изготвянето на план да покажете признателност на близките до вас хора може да ви помогне много. Ретроградният Меркурий обаче започна в Дева същия ден, карайки разговорите и добронамерените жестове да изглеждат различно от това, което възнамерявате.

Телец

Следващите няколко седмици може да ви накарат да бъдете по-изследователски настроени и уверени във връзките си, Телец. Докато Венера се движи през вашия пети дом на творчеството и удоволствието, може да забележите, че привличането ви към другите е по-жизнено от обикновено. Девата обича да навлиза в детайлите, което може да ви накара да се задълбочите в нещата, които ви вълнуват и да ви накара да се почувствате по-игриви в отношенията си.

Въпреки това, ретрограден Меркурий в този дом започна същия ден, което означава, че може да имате възможности, които се предлагат, но те може да не се развият по начина, по който очаквате.

Водолей

Може би напоследък се чувствате по-критични към връзките си. Докато Венера се движи през вашия осми дом на интимност и споделени ресурси, може да желаете по-дълбока, по-интензивна връзка, която надхвърля обичайното, но в природата на Дева е да прави нещата по специфичен начин.

Може да знаете какво искате, но също така може да имате толкова високи очаквания за това как трябва да се случи, че партньорът ви да почувства натиск, дори ако нямате това намерение. Освен това, може да сте твърде строги към себе си по отношение на това колко заплетени се чувствате в настоящите си партньорства, особено с ретрограден Меркурий, който ви подтиква да погледнете по-отблизо връзките си.

Четете повече за всяка зодия в tialoto.bg

Снимка: Freepik