fallback

Модерни летни дрехи, които не остаряват с времето

Остават актуални

06.08.2024 | 13:04 Автор: Беатрис Младжова

Трудно е да се намерят дрехи, с които да изглеждаме актуални, но и да устоят на времето. Някои от популярните дрехи са модерни и сякаш магически изчезват след няколко седмици или месеци, докато други се връщат отново и отново, което ги прави много по-добра инвестиция.

Ризи

Независимо дали е от лен или поплин, на райе или едноцветна, свободна или вталена, класическата риза винаги е актуална за лятото и наистина издига тоалета.

Тъкани чанти

Тъканите чанти винаги са актуални за лятото, но напоследък всеки дизайнер се е захванал със собствена итерация, което ги прави още по-търсени.

Плетиво

Плетивото на една кука се появи преди десетилетие, но все още е тук и владее модния свят. За да сте в крак с тенденциите всяка година през лятото, купете си хубава плетена дреха, която ще използвате години наред.

Колани

Коланите са аксесоарът, който прави всяка една дреха още по-привлекателна. Добавете един към облеклото си, независимо дали излизате на среща с приятели, интервю за работа или романтична вечеря. Гарантираме ви, че визията ви ще стане още по-красива и стилна.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback