Седмичен хороскоп за всички зодии за периода 5 – 11 август

Телци, не се престаравайте, но и не мързелувайте

04.08.2024 | 20:50 Редактор: Тодор Петров
Седмичен хороскоп.

Представяме ви седмичния хороскоп за периода 5 – 11 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Домашно-битовите и финансови въпроси ще погълнат почти изцяло вниманието ви. Почти сигурно е, че ще са взаимосвързани. Безпредметно е да се опитвате да ги решавате самостоятелно. Ще сте много по-ефективни, ако въвлечете и близките си в тези дейности. Ще се подобрят и отношенията, и взаимодействието ви.

Телец

Не се престаравайте, но и не мързелувайте. Разпределете равномерно времето между работа и почивка. Посветете част от него на близките, на любимите занимания, а и на приятелите.

Близнаци

Повечето ви занимания ще са свързани с взимането на сериозни решения с продължителен ефект. Ще се налага също така да усвоявате внушително количество нова информация или да внедрявате някакви професионални иновации за кратък период от време. Направете го обмислено, подробно и най-вече без да бързате.

Рак

Няма да е лесно да провеждате разговорите си придържайки се към добрия тон, но е повече от желателно да се постараете. Почти ежедневно хората от обичайното ви обкръжение, че и съвсем случайни персони, с които се налага да общувате, ще ви провокират да „яхнете метлата“ и директно да им кажете какво мислите за тях.

Лъв

От съществено значение е да контролирате поведението си и особено изблиците на враждебност. Обстановката на моменти ще е доста изнервена както у дома, така и в публичното пространство. Не натрапвайте мнението си и не се опитвайте да напреднете „с нокти и лакти“.

Дева

Меркурий преминава в ретроградно движение. Не е препоръчително да се занимавате с уреждане на финансови въпроси. Избягвайте разговорите, насочени към подялба на имущество. Не се разсейвайте, когато попълвате документи. През втората половина от седмицата Меркурий ще се съедини с Венера във вашия знак.

Водолей

Дребни случки, напомнящи миналото, може да ви изпълнят с меланхолично настроение. По възможност, насочете се към занимания, които ви доставят удоволствие. Ако няма как да го направите, то посвещавайте част от времето на личните си предпочитания. Може да е малко, но все пак ще е тонизиращо.

Риби

Енергетиката ви е стабилна. Поставяйте си конкретни цели. Такива, които бихте могли да осъществите в обозримото бъдеще. С каквото и да се заемете, постарайте се да осигурите необходимите ресурси предварително. Съобразявайте се не само с уменията и опита си, а и с времето, с което разполагате. Не правете едно за сметка на друго, защото ще нарушите цялостния баланс на динамичния си стереотип.

Четете повече за всички зодии в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay