fallback

Какво се случва със Сандра Бълок след смъртта на любовта на живота ѝ

Актрисата осинови две деца като самотна майка

04.08.2024 | 16:00 Автор: Тодор Петров

Актрисата Сандра Бълок не изключва възможността да срещне отново любовта, твърди близък до звездата източник пред списание Us Weekly. Тя загуби дългогодишния си партньор Брайън Рандъл миналата година, но вече е напът да се излекува от тъгата.

Източникът подчертава, че в момента звездата се лекува бавно, поддържайки паметта на Брайън жива и фокусирайки се върху децата си.

Миналия август партньорът на Бълок в продължение на 8 години – 57-годишният Рандъл, почина след тайна тригодишна битка с болестта на моторните неврони, амиотрофична латерална склероза. Двойката запази романса си в тайна, но Бълок сподели, че е намерила любовта на живота си в лицето на Рандъл по време на участие през декември 2021 г. в предаването Red Table Talk.

Сандра осинови две деца като самотна майка – Луис, който сега е на 14 години и дъщеря Лайла, на 11, но Рандъл ѝ помагаше за отглеждането им.

Бълок напоследък се е впуснала активно да работи, след като си беше взела почивка от киното, за да се грижи за Рандъл. През май тя се появи в подкаст заедно с Киану Рийвс, за да говори за хитовия им филм от 1994 г. „Скорост“, а на следващия месец Никол Кидман потвърди, че тя и Бълок отново ще играят ролите си в предстоящото продължение на филма от 1998 г. „Приложна магия“.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС  

fallback
Още от Любопитно
fallback