fallback

Ето какво ще донесе новолунието през август на всяка зодия

Пригответе се да почувствате въздействието на космоса

03.08.2024 | 22:22 Автор: Деси Николова

Наближава още едно новолуние. Пригответе се да почувствате въздействието на космоса, защото предстоящата Нова луна настъпва на 4 август, няколко седмици преди пълнолунието за месеца да изгрее на нощното небе (на 19 август). Ето какво може да означава новолунието през август за вас въз основа на вашия зодиакален знак:

Овен

Пригответе се сърцето ви да грее като слънце, Овен! Новолунието енергизира вашия сектор на страстта, а това ще донесе много възможности за забавление, романтика или хобита. Това е най-важният период от годината за необвързаните личности от този знак.

Телец

Време е за размисъл, Телец. Ще почувствате истинска нужда да копаете дълбоко в душата си. С настъпването на новолунието със сигурност ще бъдете инвестирани във вашата емоционална сигурност и стабилност.

Близнаци 

Прегърнете най-голямата си мечта сега, Близнаци! Време е да изкрещите идеите си до небесата. Докато новолунието зарежда ума ви с енергия, ще се почувствате по-любопитни от всякога за света, а ежедневието ви със сигурност ще набере скорост. Някои биха могли да се включат във важно начинание, свързано с писане, говорене или комуникация.

Рак

Мислете за пари, Рак! Просперитетът ще бъде основният фокус в този момент за вас. Можете да чуете новини за повишаване на заплатата, доходоносен клиент или предложение за нова работа, тъй като новолунието зарежда вашия финансов сектор с енергия. Балансирайте приходите и разходите си точно сега.

Лъв

Стъпете в светлината на прожекторите и излъчвайте енергията си, Лъв! Тъй като новолунието през август пристига във вашия зодиакален знак, това е най-важното лунно време за вас! Това е добър период да "изчистите праха" от живота си.

Дева 

Чувствате ли се уморени, Дева? Време е да се скриете, да презаредите и рестартирате емоционалните и умствените си батерии. Тази луна подчертава вашия социален сектор, така че вероятно ще преживеете вълна от събития, покани и съобщения от приятели и познати.

Скорпион 

Знайте стойността си и се възползвайте от възможностите, Скорпион! Носете короната си гордо! Ще стоите сред своето кралство нетърпеливи светът да ви се поклони, докато изгрява новолунието.

Стрелец

Разширете ума си и задавайте въпроси, Стрелец! Пригответе се да натрупате повече мъдрост и перспектива за живота.  С новолунието, подчертаващо вашия сектор на експанзия, ще почувствате любопитството да излезете от зоната си на комфорт.

Козирог 

Време е да се приближите към близките си, Козирог. Интимността ще бъде от първостепенно значение в този момент. Ще бъдете нетърпеливи да се слеете, тъй като новолунието подчертава начина, по който се сближавате с половинката си. Това може да бъде сексуално, духовно или финансово сливане.

Водолей 

Мислете върху отношенията си, Водолей. Партньорството ще е важно за вас в този момент. Имате възможност да подобрите отношенията си, независимо дали става дума за сътрудничество, бизнес, любов или брак.

Риби 

Производителността ще бъде основна грижа за вас в този момент. Възможно е да жонглирате с множество проекти и отговорности в допълнение към ежедневието. Важно е също да оцените баланса си между работа и личен живот.

Четете повече за всяка зодия в tialoto.bg

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback