fallback

Ретрограден Меркурий в Дева: Влияния, драма и какво да очаквате

Възможности за примирение и финансови решения до 7 август

03.08.2024 | 18:09 Автор: Деси Николова

На 5 август Меркурий ще бъде ретрограден на 4 градуса на Дева. Тъй като тази ретроградност започва в Дева – променливият земен знак, свързан с детайли, анализ, логика, познание, практичност, обслужване и хранене – може да сте принудени да се сблъскате с проблеми, свързани с вашето ниво на организация, начина, по който преценявате другите и вашите способности за критично мислене.

Ретрограден Меркурий може да събере отново влюбените до 7 август, когато обедини сили с Венера в Дева. Също така може да е прекрасно време за разрешаване на финансови конфликти, като най-накрая да закупите този артикул, който сте жадували.

Тази ретроградност става изключително интересна около 14 август, когато Меркурий се връща обратно във фиксирания огнен знак Лъв. Това може да доведе до драма, тъй като Лъвът никога не се страхува да предизвика сцена. Когато се сблъска с непредсказуемия Уран сутринта на 18 август, разговорите може да преминат във взривоопасна територия и шокиращи новини да хвърлят света в хаос.

Точно когато си мислите, че тази ретроградност никога няма да приключи, Меркурий най-накрая ще се насочи директно на 28 август в Лъв. Въпреки това, вие все още ще усещате ефектите, докато постретроградната сянка не се изчисти напълно около 11 септември. През това време ще започнете да събирате парчетата на това, което се е объркало, давайки ви нова гледна точка към това, което трябва да направите в бъдеще.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: Freepik

fallback
Още от Любопитно
fallback