fallback

Шарън Стоун даде обяснение за насиненото си око

"Знам, че всички се интересувате и притеснявате", каза актрисата

03.08.2024 | 15:18 Автор: Деси Николова

Шарън Стоун даде обяснение за насиненото си око. 66-годишната актриса притесни последователите си, когато публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда контузията на лявото ѝ око. 

Ден по-късно тя се завърна в профила си, за да сподели видео, в което обяснява какво се е случило и да потуши слуховете за насилие, които се появиха в интернет. Оказва се, че Стоун си е причинила синината сама, удряйки главата си по време на събуждане по средата на нощта.

"Знам, че всички се интересувате и притеснявате за насиненото ми око, така че реших да го обясня. Била съм в толкова много хотели в различни страни, че една вечер станах да отида до тоалетната, но не знаех къде се намирам и се ударих в стената. Не, никой не ме е наранявал и да, чувствам се добре и си прекарвам чудесно. Навсякъде ме приемат с отворени обятия и просто е прекрасно", каза актрисата.

Притеснението на феновете се породи след снимка в края на юли, на която Стоун позира в асансьор, а на лявото ѝ око си личи огромна синина. От описанието става ясно, че актрисата се намира в Турция, но повече детайли за нараняването не бяха споделени по това време.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback