Новолунието в Лъв на 4 август ще разтърси живота на три зодии

Един от най-добрите дни от лятото за намисляне на желания

03.08.2024 | 07:00 Редактор: Толя Стоянова
Може всичко да ни се струва леко драматично.

Новолунието в знака на Лъв на 4 август ни носи динамични емоции. Може всичко да ни се струва леко драматично. Сега можем да намерим нужната дисциплина, за да сбъднем желанията си. Ето на кои зодии събитието ще повлияе най-силно, според "Bustle": 

Близнаци 

Денят е наистина важен за тях. На фокус при Близнаците сега е комуникацията. Сега тези зодии стават по-креативни и творчески настроени. Това им помага да измислят много нови и вълнуващи идеи, както и да изразяват себе си с истинска увереност.

Лъв 

Новолунието е в техния знак, така че не е изненада, че им влияе силно. И това е нещо хубаво сега, тъй като ще им помогне да манифестират желанията си. Това е един от най-добрите дни от лятото за намисляне на желания, изричането им и зареждане с вяра, че те ще се сбъднат. 

Козирог 

През юни и юли имаше пълнолуния в техния знак. Това донесе доста предизвикателства за Козирозите, те бяха напрегнати, заети, емоционални. Сега най-накрая могат да си починат, да релаксират и да се успокоят. Ще се отдадат на интроспекция, ще си припомнят миналото, ще правят анализи и ще си взимат поуки. 

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pexels