fallback

Хората от тези зодии не се славят като добри любовници

Романтични са, но са по-консервативни

01.08.2024 | 13:15 Автор: Толя Стоянова

Някои зодии имат репутация на не толкова добри любовници, но винаги има изключения сред тях. Някои от представителите може да са нежни, добри, романтични, загрижени, но просто да са по-консервативни и резервирани. Вижте кои са те според "Astrotalk":

Козирог

Те са познати като едни от най-сериозните, организирани, практични и дисциплинирани зодии. Това не е лошо - може да разчитате на тях, отговорни са и държат на думата си. Но що се отнася до сексуалния живот, той може да ги направи по-скучни партньори. Те постигат успехи в работата и ученето, но не и толкова в леглото.

Дева

Това са други земни зодии, познати със своята практичност, сериозно поведение, организираност. Девите обръщат внимание на всеки детайл, аналитични са, мислят постоянно за работа, но не постигат големи успехи в спалнята. Те правят чудни планове за пътувания и срещи, но са резервирани и не опитват нови неща в секса.

Рак

Раците пък са известни с това, че са доста емоционални, чувствителни, уязвими и от малки копнеят за любов, дом, семейство. Те са много грижовни и мили, раздават се за партньора. Връзката им е на първо място. Създават дългосрочни и стабилни връзки. Но са по-срамежливи и затова не се славят като най-добрите любовници.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback