Хората от тези зодии не се славят като добри любовници

Романтични са, но са по-консервативни

01.08.2024 | 13:15 Редактор: Толя Стоянова
Някои зодии имат слава на скучни в леглото.

Някои зодии имат репутация на не толкова добри любовници, но винаги има изключения сред тях. Някои от представителите може да са нежни, добри, романтични, загрижени, но просто да са по-консервативни и резервирани. Вижте кои са те според "Astrotalk":

Козирог

Те са познати като едни от най-сериозните, организирани, практични и дисциплинирани зодии. Това не е лошо - може да разчитате на тях, отговорни са и държат на думата си. Но що се отнася до сексуалния живот, той може да ги направи по-скучни партньори. Те постигат успехи в работата и ученето, но не и толкова в леглото.

Дева

Това са други земни зодии, познати със своята практичност, сериозно поведение, организираност. Девите обръщат внимание на всеки детайл, аналитични са, мислят постоянно за работа, но не постигат големи успехи в спалнята. Те правят чудни планове за пътувания и срещи, но са резервирани и не опитват нови неща в секса.

Рак

Раците пък са известни с това, че са доста емоционални, чувствителни, уязвими и от малки копнеят за любов, дом, семейство. Те са много грижовни и мили, раздават се за партньора. Връзката им е на първо място. Създават дългосрочни и стабилни връзки. Но са по-срамежливи и затова не се славят като най-добрите любовници.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pexels