Четири признака, че партньорът ни изневерява

Вече не си лягате по едно и също време

31.07.2024 | 21:45 Редактор: Деси Николова
Половинката ви говори по телефона с някого много късно вечер.

Промените в поведението на партньора ви могат да са незначителни, но ако започне да работи до късно редовно или избягва да си ляга по едно и също време с теб, това може да е знак за нещо по-сериозно. Разберете как да разпознаете тези червени флагове и какво да направите, ако забележите тревожни сигнали в отношенията ви.

Напоследък той/тя работи до по-късно... и все по-късно

Всички ние имаме дни, в които може да ни се наложи да останем в офиса до малко по-късно преди краен срок, презентация или нещо друго свързано с работните ни задължения. Но ако вашият любим се появява у дома все по-късно и по-късно за повече от седмица или две – това е червен флаг, на който си струва да обърнете внимание. По-важното е да го попитате защо се случва и да слушате внимателно отговора му.

Вече не си лягате по едно и също време

Не всички си лягаме по едно и също време с нашите любими хора. Въпреки това, ако вие и половинката ви си поставите за цел да си лягате заедно, но той/тя пренебрегва да го прави напоследък (или изглежда направо го избягва), това е червен флаг. Например ако обикновено и двамата си лягате около 22 часа, но той/тя стои будна още час или два, струва си да се чудите какво прави в това време. Ако той/тя наистина ви изневерява, има шанс да си ляга по-късно от вас, защото се обажда или си пише с някой друг.

Половинката ви говори по телефона с някого много късно вечер

Друг вечерен навик, за който трябва да внимавате, е внезапното увеличаване на обажданията и текстовите съобщения на половинката ви. Ако вашият любим често говори по телефона си вечер точно пред вас, това очевидно е по-малко тревожно поведение. Въпреки това, ако е потаен относно комуникацията си късно вечерта, това определено е червен флаг. Особено, ако си взема телефона в банята и заключва вратата.

Единственият начин да разберете дали трябва да се тревожите за този навик е да говорите с него за това като го попитате директно. Просто попитайте с кого разговаря толкова късно вечер – и оттам преценете дали отговорът изглежда разумен. Имайте предвид, че бизнес разговорите не се случват в полунощ!

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: Freepik