Ретрограден Хирон до 29 декември: Романтика за Везните и депресия за Лъвовете

Фокусираме се върху себе си

31.07.2024 | 09:52 Редактор: Толя Стоянова
Ретроградният период ще продължи чак до 29 декември.

Планетата джудже Хирон започна ретроградното си движение в Овен на 26 юли. То ще продължи чак до 29 декември. Ще трябва да се фокусираме над способността да излекуваме другите и себе си. Подходящо време е да насочим вниманието си към разрешаване на проблеми от миналото. 

Овен

Ретроградният Хирон няма добро влияние над Овните. Те могат да използват периода за излекуване на себе си. Трябва да се отдадат на духовни практики, иначе могат да станат депресирани и да се съмняват в себе си, да изгубят увереността си.

Телец

Телците са съветвани да не споделят за емоциите си с никого. Погребали са дълбоко в себе си някои емоции и сега са призовани да ги чуят, да се справят с тях, да се отдадат на вътрешния си свят. Ще са изкушени да са сами през периода.

Близнаци

Тези зодии ще се чувстват доста неуверени в следващите месеци. Нека си отделят време, когато се запознават с нови хора - не всички отношения трябва да се развиват бързо. Да не прибързват с нови връзки и контакти.

Рак

Трябва да поставят себе си на първо място. Раците да се фокусират над кариерата си, над духовното си и личностно развитие. Те са водни знаци, управлявани от Луната, което значи, че са емпати и състрадателни, но трябва да обърнат внимание и на себе си.

Лъв

Те може да се почувстват леко депресирани и потиснати през периода. Лъвовете трябва да прекарват повече време сред природата, за да се справят с тези негативни чувства и емоции. 

Дева

Ретроградният Хирон в Овен им дава шанса да научат важни и ценни житейски уроци. Девите са перфекционисти и преследват перфектното, стараят се винаги да са такива.

Везни

Този период ще е хубав за Везните. Може да започнат нова романтична връзка. През следващите месеци те стават фокусирани основно върху любовния си живот и връзките. Но са посъветвани да не забравят за работата и кариерата си.

Скорпион

Тези интуитивни и страстни водни знаци често остават неразбрани от близките си. Скорпионите се раздават, лоялни и щедри са. За съжаление, ако усетят, че близките не оценяват това, използват ги и ги приемат за даденост. Скорпионите най-сетне ще поставят някакви граници.

Стрелец

Тези зодии усещат нуждата да оставят настрана задълженията си на възрастен за известно време. Ще спрат постоянно да работят и да се занимават със скучни задачи.

Козирог

Ако странят от общуване с околните, излизане с приятели и познати, създаване на контакти, Козирозите ще се почувстват самотни. Ретроградният Хирон ще им помогне да оценят себе си. 

Водолей

Ще осъзнаят колко важна е ясната комуникация през следващите 5 месеца. Водолеите ще се изправят пред страховете си и това ще им помогне. Най-накрая тези зодии ще говорят открито за своите чувства, което пък ще заздрави връзките с хората, които обичат.

Риби

Рибите винаги мислят и мечтаят за постигане на целите си. Сега тези водни зодии са посъветвани да се изправят лице в лице със своята свирепа, дива, люта страна. Готови са да покажат истинската си същност на хората, които не ги познават толкова добре.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pixabay