fallback

Кейт Мидълтън отново се оттегля от публичния живот и спира с ангажиментите

Тя продължава лечението си

29.07.2024 | 16:01 Автор: Искра Ангелова

Кейт Мидълтън отново се оттегля от публичния живот и няма да поема работни ангажименти. Принцесата на Уелс няма да присъства на публични събития до края на лятото.

През юни тя се завърна в публичното пространство, като присъства на военния парад Trooping the Colour, с който от 1820 г., всяка година през юни, се отбелязва официалният рожден ден на монарха - в момента крал Чарлз III.

През юли пък звездата беше на финала на турнира по тенис "Уимбълдън".

42-годишната принцеса и дъщеря ѝ Шарлот на 9 г. наблюдаваха как испанецът Карлос Алкарас победи сърбина Новак Джокович. След това Кейт връчи трофея на победителя. Но сега се твърди, че Кейт отново ще се оттегли от публичния живот за неопределено време, издава кралският автор Робърт Джобсън.

Тя продължава лечението си.

Джобсън казва пред "People", че принцесата на Уелс е "показала много кураж и характер, като знаеше, че светът гледа".

"Преди това, тя беше свикнала да живее живота си според календара, а сега тя живее живота си и календарът идва след това. Тя ще се завърне, но когато преживяваш такова нещо, това променя перспективата ти и редът на нещата.", обяснява той.

Според източник от двореца, Уилям и Кейт ще прекарат по-голямата част от лятото си в провинциалния си дом Анмър Хол в Норфолк. Това издаде той пред "Vanity Fair".

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback