Лейди Гага се сгоди за Майкъл Полански

Във видео певицата представя Майкъл Полански като "моя годеник"

29.07.2024 | 12:46 Редактор: Толя Стоянова
Лейди Гага се сгоди.

38-годишната певица Лейди Гага и дългогодишният ѝ приятел - бизнесменът и технологичен инвеститор Майкъл Полански - са сгодени.  

Във видео, публикувано в социалната мрежа TikTok от самия Атал, се чува как Гага представя Полански като "моя годеник", докато триото прекарва време на състезанията по плуване. Под клипа министър-председателят благодари на изпълнителката за невероятното шоу, която тя направи в началото на откриващата церемония в Париж на 26 юли. Тогава Гага се появи край Сена, за да изпълни Mon Truc en Plumes на Зизи Жанмер. 

Изпълнението на Гага започна върху голямо стълбище, вдъхновено от Гран Пале с 10 танцьори и 17 музиканти, някои от които скриха самоличността ѝ зад големи пера, докато звездата не се разкри напълно и започна да пее. След енергична танцова рутина, Гага - която беше облечена в Dior, седна зад красиво пиано и започна да свири.

Лейди Гага и Майкъл Полански за първи път събудиха слухове за връзка през 2020 г., когато бяха снимани да се целуват по време на новогодишно парти в Лас Вегас. Седмици по-късно те потвърдиха романтичните си отношения, пристигайки заедно на "Супербоул" в Маями. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС