fallback

Нумерологична прогноза и таро карта за 29 юли

Трябва да сме търпеливи

29.07.2024 | 08:23 Автор: Вяра Димова

През днешния ден енергията ще ви покаже върху какво да се съсредоточите в края на месеца. Това ви дава възможност да запретнете ръкави и да се захванете да правите нещата да се случват. Важно ще бъде да сте търпеливи, тъй като не всичко ще се получава веднага и така добре както ви се иска.

Обърнете внимание на детайлите и наблягайте повече на това, което хората правят, отколкото на това, което казват. За да извлечете максимума от деня, бъдете позитивни и не рискувайте в нищо. 

Таро карта на деня

Седмица жезли - Тази карта обикновено показва кражба, предателство, измама. Също така е възможно да се опитвате да се измъкнете от дадена ситуация, надявайки се да останете незабелязани. 

Като алтернатива, таро картата показва, че може да станете жертва на нечие предателство. Вероятно някой не е откровен с вас и може да не сте наясно с неговите лъжи и измами. Може и да се доверите на някого, който след това се оказва, че следва само своите интереси и не се вълнува от вас. Бъдете внимателни и се вслушвайте в интуицията си.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback