fallback

Любовен хороскоп за всички зодии за 29 юли - 4 август

Козирозите да избягват авантюрите за една нощ

27.07.2024 | 22:50 Автор: Елеонора Танева

Овен

Вашите перспективи за любов са блестящи, но и малко нестабилни в първите дни на август месец. Венера е във вашия сектор на романтиката и ще бъде в квадрат с Уран. Това може да доведе до събитие в любовния ви живот, което да е вълнуващо или изнервящо.

Има вероятност да вземете импулсивно решение да похарчите много пари за романтичния ви партньор.

Телец

Планетата на любовта – Венера, която се премества във вашия сектор на романтиката, определено ще ви напомни, че любовта витае във въздуха.

Във вашия случай обаче това се случва в педантичния знак Дева, който може да вдъхнови повече критика, отколкото комуникация. Без значение дали сте в сериозна връзка или се срещате с някого, бъдете внимателни в комуникацията. Обвързаните представители на зодията ще имат иначе една хубава седмица.

Близнаци

Слънцето прави перфектен секстил към Марс, който в момента е във вашия знак. Възможно е да разкриете емоциите си към определен човек. Няма нужда от несигурност или самонадеяност. Вие просто ще бъдете уверени в себе си.

Обвързаните Близнаци да помислят за романтично пътуване или нещо друго приятно, което могат да споделят с партньора си.

Рак

Желанието ви да научите нещо ново, може да ви доведе до поредица от романтични събития.  За обвързаните Раци решенията между тях и партньора им може да станат по-безпроблемни в първите дни на новия месец. Разбирателството ще подхрани и романтиката помежду ви.

Лъв

Лъвове, според звездната карта е възможно да бъдете разсеяни от неочаквана професионална криза в началото на седмицата, която да не ви остави време да мислите за любовни взаимоотношения. За щастие, тази криза бързо ще отмине. Новолуние във вашия зодиакален знак показва всякакви прекрасни възможности в любовта.

Ако сте необвързани, флиртове и нови контакти няма да ви липсват. Обвързаните Лъвове ще имат прекрасна седмица.

Дева

Необвързаните Деви не бива да се отчайват и да мислят негативно затова, че все още не са намерили стабилен партньор за връзка. В края на седмицата ни очаква новолуние и това определено ще помогне на любовния ви живот.

Това е моментът, когато планетата на любовта Венера напуска вашия 12-ти дом и преминава в Дева. Очаквайте повече динамика в любовта. При обвързаните Деви ще има повече романтика и хармония.

Везни

Времето може да направи много за всяка връзка тази седмица, независимо дали е първата ви среща или сте от години заедно. Венера навлиза във вашия 12-и дом, канейки ви да прекарате качествено време с партньора ви. Това ще подхрани както душите, така и телата ви. Ако сте необвързани, може да се окажете в ситуация на флирт, пише az-jenata.bg.

Скорпион

В първите дни на новия месец Венера ще направи квадрат с Уран, който в момента е във вашия партньорски сектор. Каквато и внезапна промяна да има в поведението на любимия ви човек, то тя ще бъде шокираща, но в същото време може да е точно това, от което двамата се нуждаете, за да излезете от коловоза, в който сте били.

Стрелец

Новолуние във вашия 9-и дом на експанзия ще измести енергията към нови хоризонти, без значение какво може да е текущото ви състояние на връзката.

Ако сте в постоянна връзка с любимия ви човек може да се отдадете на ново преживяване заедно, което да ви донесе много хубави емоции.  Вселената отваря врати и за напълно необвързаните Стрелци.

Козирог

Избягвайте авантюрите за една нощ и безсмислените връзки! Венера ще бъде в квадрат с Уран във вашия романтичен сектор. Тази планетарна енергия може да ви изкуши сексуално, а цената, която може да платите за временни удоволствия, просто няма да си струва. Обвързаните ще имат прекрасна седмица.

Водолей

Неочаквана семейна драма може да повиши напрежението в любовния ви живот. Венера ще бъде в квадрат с Уран. Може да се окаже, че този семеен спор изглежда като изникнал от нищото и може да се изненадате от реакцията на партньора си, както и от вашата собствена. Възможно е някой да обяви ултиматум относно текущата жизнена ситуация или усложнение, включващо намесващ се роднина.

Риби

С любимия човек ще искате да изгладите всички грапавини помежду си и да се съсредоточите върху нещата, които можете да направите още по-хубави. Като цяло Венера тук е положителен индикатор за вашето романтично бъдеще. Не понижавайте стандартите си, но не забравяйте, че никой не е перфектен.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback