Селин Дион с уникално изпълнение на сцената на Игрите в Париж

Певицата страда от заболяването "Синдром на схванатия човек"

27.07.2024 | 12:10 Редактор: Вяра Димова
Селин Дион се върна на сцената.

Певицата Селин Дион се върна на музикалната сцена то по най-бляскавия възможен начин. 56-годишната изпълнителка, която страда от нелечимото заболяване "Синдром на схванатия човек", се появи под Айфеловата кула, за да изпълни класиката "L’Hymne à l’amour" на Едит Пиаф.

Участието на Дион се очакваше от всички зрители по света, които обаче трябваше да изчакат до края на откриващата олимпийска церемония в Париж, за да видят своята любимка. 

Въпреки заболяването си, което предизвика отмяна на оставащите концерти от световното ѝ турне "Courage", Дион показа впечатляващите си гласови възможности и изпълнявайки всички високи октави, както само тя може. 

Френско-канадската певица направи крачка назад от светлината на прожекторите, след като беше диагностицирана със синдрома на схванатия човек. Но сега тя се завърна, носейки красива бяла рокля с дълъг ръкав с хиляди перлени мъниста. Гласът на Дион се извиси над Сена, достигайки до златните искри, които се отразяваха в нощното небе.

Впечатляващите ѝ гласови възможности накахара зрителите по целия свят да настръхнат, а публиката под нея ръкопляскаше със страхопочитание. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
защото
преди 5 часа
Селин Дион е велика певица! Всяка нота изпята от нея е изумителна! А песента на Едит Пиаф в края на церемонията... нещо изключително, това изпълнение никога няма да бъде забравено. Още повече тя пя на родния си френски език! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
bobby
преди 7 часа
Стига с тая Селин Деон бе !!!!Кой го слуша въобще това и защо му правите непрекъснато реклама !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сигнализирай за неуместен коментар