Хороскоп за август за всички зодии + духовен съвет

Време е за промяна

27.07.2024 | 06:30 Редактор: Толя Стоянова
Настъпва обновление в нас и в света.
Настъпва обновление в нас и в света.

Август наближава. Идва време на промяна между лятото и есента, което означава обновление в нас и в света.

Овен (21 март – 19 април)

Овен, вашият вътрешен огън ви зове. Вселената иска да следвате желанията си с интензивност и отдаденост. Възползвайте се от това, което смятате за правилно и не се въздържайте - Космосът е на ваша страна.

Духовен съвет: Концентрирайте се върху проекти, които ви вълнуват. Пазете се от всичко негативно. Обградете с позитивни хора или ситуации.

Телец (20 април – 20 май)

Телец, останете здраво стъпили на земята през този месец. Търсете стабилност във всички аспекти на живота около вас. 

Духовен съвет: Не пренебрегвайте физическите и емоционалните нужди и през този период – пазете се! 

Близнаци (21 май – 20 юни)

Този август ще бъде изпълнен с творчески вълни, примесени с много комуникация за вас Близнаци! Ето защо е изключително важно да изразявате себе си искрено, защото понякога новите идеи невинаги текат свободно.

Духовен съвет: Бъдете любопитни за много неща едновременно, като същевременно поддържате отворен ум към всичко наоколо – дори учете чрез споделяне на мисли или изслушване на мненията на другите.

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците трябва да се съсредоточат повече върху семейните въпроси, започвайки от дома този месец. Според божественото ръководство вие трябва да се грижите за вашите близки по-добре от всякога.

Духовен съвет: Прекарвайте време с членове на семейството или близки приятели, които може да сте пренебрегнали с времето.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвове, този месец е особено важен. Слънцето е във вашия знак и ще грее ярко през август, излъчвайки изключително количество харизма, което потенциално може да доведе до признание за родените под този знак.

Духовен съвет: Преследвайте целите страстно, но смирено помнете, че другите хора също имат значение – ценете ги винаги. 

Дева (23 август – 22 септември)

Този месец, Деви, трябва първо да се стремите към самоусъвършенстване. Това означава, че винаги трябва да се опитвате да бъдете по-добра версия на себе си, като в същото време работите върху личното си здраве.

Духовен съвет: Поставете си постижими цели, след което се потете ден и нощ, докато успехът най-накрая почука на вратата ви. 

Везни (23 септември – 22 октомври)

За Везните август носи баланс и хармония. Вселената ви насърчава да търсите равновесие във всички аспекти на живота си.

Духовно ръководство: Стремете се към баланс между работа и личен живот. Насърчавайте откритата комуникация с близките. 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпиони, този месец е свързан с промяна. Звездите ви казват да я приемете и да се откажете от всичко, което ви пречи. Времето е добро да се отървете от старите си навици и да започнете отначало.

Духовно ръководство: Имайте вяра в процеса на трансформация; изправете се срещу тези страхове и също така освободете негативността

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелци, през август трябва да разширите хоризонтите си. Това е възможност за нови приключения и търсене на знания. Този сезон трябва да бъде посветен на пътуване, обучение или просто разширяване на погледа ви върху нещата.

Духовно напътствие: Следвайте любопитството си и прегърнете нови преживявания, или дори опитайте медитация за духовно напътствие. Бъдете оптимисти и отворени. 

Козирог (22 декември – 19 януари)

Кариерата и амбицията са най-важните за Козирозите този месец. Всичко около вас е настроено по такъв начин, че да поддържа всичките ви професионални цели, като същевременно ви кара да поемате рискове разумно.

Духовно напътствие: Останете фокусирани върху целите си и бъдете стратегически в подхода си. Свържете се с влиятелни хора и потърсете менторство. 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеи, август набляга на иновациите заедно с духа на общността. Вселената иска да мислите извън кутията, като по този начин допринасяте за колективното благоденствие.

Духовно напътствие: Работете с хора с подобно мислене и работете за постигане на общи цели. 

Риби (19 февруари – 20 март)

Риби, през този месец интуицията ви трябва да бъде засилена. Вселената иска да се потопите дълбоко в себе си и своето духовно пътуване. Бъдете нащрек за важни съобщения във вашите сънища или видения.

Духовно напътствие: Доверете се на инстинктите си и се вслушайте във вътрешния си глас. Занимавайте се с медитация и духовни практики. Свържете се с природата и божественото.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pixabay