fallback

Любовен хороскоп за август: Напрежение и ревност

Не е изключено да има конфликти

24.07.2024 | 12:43 Автор: Искра Ангелова

Месец август ни носи напрежение в любовта. Звездите ни съветват да не прибързваме при взимането на решения.

Овен

Скъпи Овни, месец август обещава да бъде богат на емоции и изненади в любовен план. Силната привързаност към партньора ще започне да играе решаваща роля за вас. Ако досега не сте го съзнавали, то това ще се промени.

Според любовния ви хороскоп, някои събития, които могат да се случат в края на август, само ще ви покажат необходимостта да преминете от думи към действия и да помислите за формализиране на връзката. Самотните представители на зодията ще са твърде заети да търсят сродната си душа.

Телец

През август Телците ще са изпълнени с ентусиазъм, който няма да им позволи да седят на едно място, така че ще са готови да демонстрират чувствата си на партньора си по всякакъв възможен начин.

Междувременно, потопени в романтика, вие ще сте склонни да забравите за ежедневието и да заобиколите любимия човек с повече внимание и грижа. Усилията, които полагате в любовта ще ви се отблагодарят. Необвързаните представители на зодията, които търсят нова любов, нека бъдат по-социални, да са активни и да се забавляват.

Близнаци

Скъпи Близнаци, новият период ви носи море от приятни романтични мигове. Сериозно обвързаните ще открият нови качества в любимия си човек, които ще предизвикат възхищение и нов прилив на чувства.

Самотните представители на зодиакалния знак ще намерят любовта в следващото си приключение и връзката ще стигне толкова далеч, че скоро ще се изправят пред въпроса за промяна на местожителството си. Преди да се решите на такава сериозна стъпка, претеглете всички плюсове и минуси, като избягвате моментни емоции, които могат да бъдат подвеждащи.

Рак

За Раците август ще започне с леко разочарование, породено от факта, че са възлагали определени надежди на неподходящия човек. Не се отчайвайте, защото звездите ще компенсират всички тревоги още в средата на месеца. Възможно е да има вълнуващ флирт или запознанство. Това може да е напълно нов човек или някой, който вече познавате.

Обвързаните да внимават с разногласията с партньора. Опитайте да постигнете компромиси, за да си спестите излишните конфликти.

Лъв

Август ще бъде един от най-обещаващите месеци за вас, Лъвове. Интуицията и емоциите ще ви водят. Опитайте се да не си играете с чувствата на другите, но не позволявайте и другите да не се държат подобаващо с вас. Ако имате сериозна връзка и възникнат конфликтни ситуации, опитайте се да разрешите проблема, като първо се опитайте да разберете любимия ви човек. Ако овладеете конфликтите, ви очаква един хармоничен период.

Дева

През месец август Девите трябва да бъдат по-малко в романтичните розови облаци и по-внимателни към служебните си задължения. Може да се случи прекомерното любовно мечтание да се отрази негативно на статута ви в работата. Разделете работата и любовта, дори ако тези сфери на живота нямат пресечни точки. За необвързаните Деви периодът е подготвил интересни любовни моменти.

Везни

Скъпи Везни, според звездната карта с настъпването на август е време да загърбите всички предразсъдъци и да поемете инициативата, като признаете най-страстните си чувства към човек, когото смятате за интересна личност. Вашата смелост ще бъде оценена, така че разчитайте на насрещни предложения, съобщава az-jenata.bg.

Обвързаните Везни мечтаят за романтика, хубави мигове, но вместо да въздишате тайничко по неосъществени мечти, споделете на половинката си какво точно чакате. Вероятно с течение на времето ситуацията ще се промени и ще разберете, че сте мълчали напразно. Споделяйте емоциите си и имайте хубав месец.

Скорпион

Месец август е идеалният период за необвързаните Скорпиони. Възможно е да срещнете нова любов покрай работата или някакво занимание. Онлайн флиртовете може да доведат до някои разочарования.

От друга страна, Скорпионите във връзка е добре да спрат да се фокусират върху недостатъците на партньора си и да се опитат да го погледнат от друг ъгъл. За да си спомните защо сте с този човек сега, организирайте романтична среща и освежете спомените си.

Стрелец

В началото на август Стрелците ще бъдат обхванати от пристъпи на ревност и то не без причина. Има голям риск през този месец да станете обект на отмъщение на половинката си, защото сте пренебрегвали вниманието към нея/него доста дълго време.

Коригирайте ситуацията и покажете на любимия човек, че го цените, дори ако понякога правите избор в полза на работата. Бъдете спокойни, разногласията бързо ще се разрешат. Самотните ще имат приятен период на флиртове.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще имат много поводи да проведат сериозен разговор с партньора си и да преосмислят съществуващите отношения. Бъдете ясни в желанията си, но чуйте и другият какво има да ви сподели.

Козирозите, които не са в сериозни любовни отношения може да имат вълнуваща среща в края на периода. Забавлявайте се, но не пришпорвайте събитията.

Водолей

В любовен план може да се чувствате объркани и несигурни. Ако ситуацията ви е по-сложна, то е възможно да не получите пълна яснота по въпроси, които ви вълнуват. В първите дни на този период необвързаните е възможно да се впуснат в необещаващ офис роман и в резултат на това самите те ще се окажат разочаровани. Отделете няколко дни, за да претеглите и да обмислите всичко. Семейните Водолеи да не влизат в излишни спорове.

Риби

Скъпи Риби, през август ще се опитате да „поправите счупена чаша“ и да се върнете към отдавна приключила връзка. Помислете дали наистина можете да забравите за пукнатина, която никога няма да изчезне. Ако смятате, че миналото ще напомня за себе си, то тогава звездите ви съветват да се откажете от такава грешка.

В отношенията на семейните Риби всичко е стабилно и толкова положително, че единственото, което могат да направят, е да поддържат хармонията и да се наслаждават на живота.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback