Сезонът на Лъва е тук: Много успехи и промени за някои зодии

Неподвижните зодии ги очакват изпепеляващи страсти

24.07.2024 | 09:08 Редактор: Искра Ангелова
Сезонът на Лъва продължава до 22 август.

Сезонът на Лъва вече е тук. Той започна на 23 юли и ще продължи до 22 август. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще имат много късмет, а неподвижните Телец, Скорпион и Водолей може по-трудно да се справят с горещите емоции и изпепеляващите страсти.

Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен

Любовта е във въздуха! Дали ще флиртуват, дали ще ходят по доста срещи или просто ще прекарват много романтични моменти с половинката - определено в любовния им живот има развитие и няма да им е скучно. Романтиката, сексът и забавленията са на фокус сега.

Просто трябва да излизат повече, да са активни, да бъдат себе си, да се наслаждават на вниманието, което получават, да се веселят и да посещават различни събития.

Телец

През периода те се фокусират над вътрешния си свят. Спомнят си миналото, размишляват, общуват повече с близки и роднини. Сезонът на Лъва ще е емоционален период за тях. Сега се чувстват по-скоро като интроверти, така че не трябва да правят големи промени или да действат бързо и смело.

Трябва да оценят кое носи стабилност в живота им, да заздравят някои отношения, да осъзнаят кои хора и неща им носят радост и гордост. Да се фокусират над хората и нещата, които наистина имат най-голямо значение.

Близнаци

Сега са изключително заети, но не заради хаос в работата или много домашни задължения. Просто Близнаците прекарват много време с приятели и познати, постоянно общуват, ходят на нови места, запознават се с нови хора, пробват нови неща, създават си страхотни спомени. Това е един от най-социалните им периоди в годината.

Сезонът на Лъва ги прави още по-харизматични. Нека кажат какво мислят, да изразят мненията си и да не бъдат сдържани. Хората обичат да слушат за техните идеи, да чуват какво мислят. Могат да заздравят връзките, като общуват, но нека слушат и другите.

Рак

Техният сезон приключи и се завръщат към нормалността. Набират темпо в работата, но няма веднага да видят резултатите от усилията си. Нека това да не ги демотивира! Хората, които действат бавно, но са стабилни и постоянни печелят състезанията!

Нека дадат най-доброто от себе си, да се раздават в работата и това ще бъде забелязано в края на сезона. Може да получат бонус, повишение или увеличение на заплатата.

Лъв

Те са звездите на сезона. Блестят ярко, като слънце са и виждат, че наистина сега светът е техен. Могат да го завладеят. Да помислят какво искат от живота си. Дали става дума за определена професия, за ново жилище, за промяна във връзката или нова връзка - сега е най-доброто време от годината да направят план и да започнат да действат, да работят за целите си. Нещата, които стартират сега, ще са продължителни и значими.

Дева

Тези зодии винаги работят здраво и помагат на другите. Изпитват наслада от това да сътрудничат, да подават ръка на любимите си хора, да се трудят усърдно за околните. Но сега започват да осъзнават, че не могат да помагат, ако първо не се погрижат за себе си. Сезонът на Лъва изисква да прекарат време сами и да се фокусират върху себе си. Нека презаредят батериите си. Да съберат сили, да релаксират и после отново ще блеснат.

Везни

На фокус са социалната им среда, компанията им, общността, в която са. Сега Везните прекарват много време с приятели, създават нови връзки, общуват, излизат повече и си прекарват страхотно! Сезонът на Лъва ги кара да мечтаят смело! Набелязват си цели, но сега не е времето да работят сами. Нека си съдействат с другите и да работят в екип. Така ще постигнат много успехи. Да намерят хора с подобни цели - така заедно ще постигнат всичко мечтано!

Скорпион

Всички погледи са вперени в тях сега, особено на работа, но не само. Всеки забелязва Скорпионите, което може да е и хубаво, и лошо. Ако са верни приятели, любвеобилни партньори и работят здраво, ще получат страхотни награди и похвали.

Но, ако не са - провалите им и грешките им ще се забелязват. Репутацията им е заложена на карта сега, така че трябва да дадат най-доброто от себе си. После ще могат да се потопят в позитивността и възхищението, които получават от околните.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: Pixabay