Меркурий влиза в Дева: Идва позитивна енергия

Става по-лесно да намирате прости решения

23.07.2024 | 13:09 Редактор: Деси Николова
Девата е известна със своята критична природа

На 25 юли планетата Меркурий преминава в знака на зодия Дева. Тя ще се задържи така до 14 август и след това отново ще премине на 9 септември до 26 септември 2024 година. Това е изключително дълъг цикъл на Меркурий, дължащ се на ретроградната му фаза в периода 5 – 28 август.

В зодиака знакът на Девата е известен със своята критична природа. Когато Меркурий пристигне в тази зодия, може да въздъхнем с облекчение, защото цялата тази критична енергия най-накрая може да бъде насочена положително.

Меркурий в Дева е само за кратко време, но през този период планетарната енергия гарантира, че можете да постигнете огромен напредък в намирането на практически решения и създаването на конструктивна промяна.

Когато Меркурий преминава през Дева, ние се фокусираме върху детайлите и ефективността, чистотата и рационализирането. Става по-лесно да намирате прости, несложни решения. Отговори, които вероятно са били пред нас, но които не сме видели, защото сами сме усложнили всичко.

Енергията на Дева е силно аналитична, така че има и усещане за усъвършенстване на идеи, тестването им, прилагането на промени, докато се получи нещо наистина работещо.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepik