fallback

Хороскоп за периода 23 - 28 юли за всички зодии

Напрежение в семейството за Скорпионите, спокойствие за Везните

22.07.2024 | 21:57 Автор: Толя Стоянова

Очертава се натоварена седмица, но ще има и дни, в които късметът ще е на наша страна. Повече за всяка зодия вижте в хороскопа за 23 - 28 юли, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Ще разполагате с прекрасната възможност за извършване на самостоятелни действия и взимане на самостоятелни решения. Отдавна очаквате такъв момент, така че би било непростимо да не се възползвате максимално. Усещането за свобода и независимост ще ви се отрази мотивиращо.

Телец

Ще получите всякаква подкрепа, от която имате нужда и най-вече финансова. Затруднения може да имате с бизнес партньори и с инвеститори, но не заради недоразумения в уговорките, а поради липса на хора. За щастие, ще са краткотрайни и временни.

Близнаци

Марс е в благоприятен аспект със Слънцето и ще стимулира уменията ви. На работното място задълженията ще са повече от обикновено, но този факт изобщо няма да ви уплаши.

Рак

Ще се натъквате на противоречива информация и необясними реакции от страна на партньорите си при решаване на въпроси от всякакъв характер. Нерядко ще се получава сблъсък на мнения или интереси, които ще ви подскажат, че е желателно да вземете инициативата в свои ръце и да търсите компромисни решения.

Лъв

Слънцето навлиза във вашия знак. Силите ви ще са достатъчно и ако успеете да ги ориентирате в правилната посока, без никакво съмнение бихте могли да "обърнете планини". 

Дева

Меркурий навлиза във вашия знак, където е в статус на управител. Ще се отрази стимулиращо на интелектуалния ви потенциал. От съществено значение е да подхождате към проблемите правилно.

Везни

Спокоен период, в който обстоятелствата ще се подреждат така, че ще можете да разпределяте задачите според силите си. Ще можете да оправите някои допуснати преди време грешки или ако не са били точно грешки, то да подобрите стари резултати. 

Скорпион

Личните отношения ще са доста напрегнати, за разлика от служебните. Постарайте се да не ги смесвате, за да не се стигне до необратими последствия. Избягвайте импулсивните реакции при контакти с непознати.

Стрелец

Устойчив залог за добре свършена работа е правилното разпределение на времето, с което разполагате. Колкото по-обективно прецените възможностите си, особено при необходимост от пътуване или преместване на няколко места в рамките на ден, толкова по-безгрижно ще се справите.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback