Ще се появи ли Ким Катрал като Саманта в новия сезон на "И просто ей така..."

Актрисата отговори на фен в социалните мрежи

22.07.2024 | 18:30 Редактор: Толя Стоянова
Слуховете за завръщане на Катрал като Саманта Джоунс започнаха.

Всички фенове на "Сексът и градът" тръпнат в очакване да разберат дали ще видят Саманта в третия сезон на "И просто ей така...". Надеждите на ни бяха попарени с последното изявление на Ким Катрал. В неделя 67-годишната актриса отрече спекулациите, че ще се появи в продължението на емблематичния "Сексът и градът" като незабравимата си героиня, въпреки че я видяхме за кратко в края на втори сезон.

Отговаряйки на фен, който публикува статия от списание Elle в социалните мрежи, в която се говори, че Катрал ще се появи в следващия сезон на "И просто ей така...", Катрал написа: "О, това е много мило, но няма да стане", след което добави емотиконка на целувка.

Слуховете за завръщане на Катрал като Саманта Джоунс започнаха, след като актрисата изненадващо се появи във финала на втори сезон на сериала. Преди това името на героинята ѝ беше споменавано няколко пъти, но само чрез текстови съобщения, които тя си разменяше с Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър).

В края на втори сезон Саманта се обажда на Кари от Лондон, казвайки ѝ че е искала да я изненада в Ню Йорк, но плановете ѝ били провалени заради закъсняващи полети. Героинята беше облечена в стилно сребърно яке и червена рокля от дизайнерката Патриша Фийлд, която стои зад оригиналните костюми в "Сексът и градът".

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС