fallback

Любовен хороскоп за периода 22 – 28 юли

Седмицата ще е изпълнена с доминираща енергия

20.07.2024 | 22:00 Автор: Беатрис Младжова

Следващата седмица ще е изпълнена с доминираща енергия в любовта. Причина за това е Слънцето, което ще се противопостави на Плутон в последните дни на юли.

Овен

Скъпи Овни, не можете да се наложите на всеки, особено що се отнася до любовта. В последната седмица на юли месец е възможно да се опитвате да контролирате ситуация, в която никой, включително и вие, наистина нямате власт.

Слънцето във вашия сектор на романтиката се противопоставя на Плутон. Това може да извади наяве нездравословна мания, която изпитвате към човек или ситуация, където ще осъзнаете, че сте контролирани или манипулирани "в името на любовта". Определено ще трябва да направите нещо по въпроса.

Телец

През следващите дни може да обмисляте любовния си живот много внимателно, което ви позволява да вземате решения, които са напълно разумни. Меркурий навлиза в прагматичната Дева и във вашия 5-и дом. Искате да сте абсолютно сигурни, че някой наистина е заслужил любовта ви, преди да отворите напълно сърцето си за него.

Добрата новина е, че желаният от вас кандидат вероятно ще издържи теста ви, което ви позволява да дадете зелена светлина. Ако вече сте в сериозна връзка, определено ви очаква седмица на страсти и други хубави емоции.

Близнаци

Определено ще сте много по-оптимистично настроени и мотивирани, когато става въпрос за любов. Може да осъществите някои от желанията си. Смелостта и увереността ви се повишава и е дори възможно да разкриете емоциите си към определен човек. Обвързаните представители на зодията може да помислят за романтично пътуване.

Рак

През следващите дни Раците, които нямат сериозна връзка ще имат възможността да обмислят какво искат в следващата си връзка. Няма да можете да игнорирате никакви червени флагове, дори ако сте ги пропуснали в миналото. Но се пригответе и за флиртове, Раци. От друга страна, ако вече сте във връзка, може да сте донякъде властни към половинката си. Опитайте се да се овладеете, преди каквито и да е спорове да ескалират.

Лъв

Представителите на зодията може да се почувстват така сякаш са в ситуация, в която трябва да се опитват да не засенчват партньора си, ако искат да останат в любовната връзка. Ако това е така, то е възможно да се стигне до конфликти. Слънцето във вашия знак се противопоставя на Плутон, който е във вашия сектор на партньорство.

Дева

Девите ще бъдат романтично настроени през новата седмица. В резултат на това, скъпи Деви, вашият партньор вероятно ще оцени всичко, което правите, за да се грижите за малките неща в живота ви заедно, които означават толкова много за вас.

Меркурий навлиза в Дева, което ви позволява да дадете най-доброто от себе си в любовта. Определено ще сте готови да направите много за половинката си или за любовен интерес. Напълно необвързаните ще привличат с лекота чуждото внимание.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pexels

fallback
Още от Любопитно
fallback