Хороскоп за 20 юли: Лъвовете да се придържат към плановете си, непредсказуем ден за Рибите

Водолеите да мислят за действията си

20.07.2024 | 07:25 Редактор: Искра Ангелова
Очаква ни интересен ден.

Очаква ни динамичен и интересен ден. Повече за вашата зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от астролог Петя Георгиева.

Овен

Преди да поискате каквото и да било от близките си, опитайте да прецените настроението им. Стори ли ви се, че не са склонни да си дават много зор, хич не си правете труда да ги питате.

Телец

Ще е добре, ако още в началото на деня си направите график и разпределите времето си сравнително точно. Ако ще се налага да пътувате, съобразете се с трафика. В противен случай, непрекъснато ще имате чувството, че закъснявате.

Близнаци

Марс навлиза във вашия знак. Ще стабилизира енергетиката, но ще засили импулсивността ви. Обмисляйте подробно решенията с продължителен ефект.

Рак

Осъществяването на замислите зависи изцяло от вас и желанието ви да проявите инициатива. Оставите ли организацията в ръцете на някой друг, ще се наложи да се задоволите с изпълнителска роля.

Лъв

Ентусиазмът може да се окаже повече от силите ви. Придържайте се към първоначалните си планове, но усетите ли, че ви връхлита умора, осигурете си почивка, вместо да се опитвате да правите "чудеса от трудов героизъм".

Дева

Ще сте напълно доволни от себе си, ако успеете да си създадете умерен ритъм на работа и да се придържате към него. Дори да не успеете, пак ще направите каквото сте намислили, но по-бавно и на моменти с чужда помощ.

Везни

Придържайте се към проверената истина, че "ако работата е много спешна, някой щеше да я свърши". Не се престаравайте излишно и ще си осигурите един прекрасен ден.

Скорпион

Каквото и да сте си наумили, правете го самостоятелно. Не обяснявайте на околните нито намеренията, нито целите си. Съвсем неумишлено и "без задни помисли", някой може да ви създаде непредвидени пречки.

Стрелец

Не е изключено да попаднете на атрактивна оферта за покупка, която от доста време обмисляте. Ще се уверите на практика, че "щастието не е в парите, а в количеството им". Позволете си придобивката, само ако няма да се налага да ползвате заеми.

Козирог

Ще се справите с огромен обем работа, но ако я изпълнявате самостоятелно. Всяка намеса и "помощ" ще се окаже точно препъникамък, така че не търсете съучастници.

Водолей

Мислете върху действията си и най-вече изпълнявайте ги целенасочено. В момент на разсейване може да загубите или забравите нещо важно. Дори след време да го намерите, чувството за тревога ще остане.

Риби

Събитията ще са непредсказуеми. Хората, с които се срещате, въпросите, с които се налага да се занимавате, решенията, които сте принудени да взимате, едва ли ще имат нещо общо с предварителните ви намерения. За сметка на това, емоциите ще са вълнуващи.