fallback

Еленовата луна в неделя ще донесе хубави изненади на 4 зодии

Време е за трансформации

20.07.2024 | 07:00 Автор: Вяра Димова

Пълнолуние в знака на Козирог ни очаква в неделя - 21 юли. Събитието се нарича още Еленова луна. Сега е време за растеж, промени и трансформации. Ще трябва да действаме, да имаме повече кураж, да се отдадем на страстите си. И можем да очакваме позитивни промени и хубави изненади. Ето кои зодии ще са най-повлияни от събитието, според "Heart".

Рак

През уикенда Раците ще общуват доста. Да очакват близки, приятели и роднини да им споделят най-съкровените си желания и големите си страхове. Сега на тези зодии ще им е по-лесно да разберат околните, ще им окажат подкрепа и ще се отдадат на духовността. Ще усещат лесно емоциите и чувствата на другите и това ще им помогне в отношенията. Ще знаят какво да кажат и направят.

Лъв

Еленовата луна ще повлияе доста силно на Лъвовете. Сега те са във вихъра си, представят се възможно най-добре, дават всичко от себе си. Ще имат сили и енергия, дори когато стане късно вечер, ще се захванат с много задачи, проекти, със сбъдването на мечтите си. Може да се каже, че дори късните часове ще им носят повече късмет. Продуктивни са, правят планове, харесва им да са заети.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback