Метеоритен дъжд до средата на август носи късмет на зодиите

Звездният поток започна от 18 юли

19.07.2024 | 15:44 Редактор: Вяра Димова
Метеоритен дъжд до средата на август носи късмет на зодиите

Нощното небе през юли ще бъде озарено от метеоритен дъжд. Събитието носи голям късмет на зодиакалните знаци. Знаете, че когато видите падаща звезда и си пожелаете нещо, то се сбъдва. А в останалата част на месеца ще може да видите доста такива, през август също. 

Метеорният поток Южна Делта Аквариди се появява всяка година от средата на юли до средата на август. През тази година той е от 18 юли до 21 август. А пикът ще бъде на 29 юли и 30 юли. Ето какво да очаквате, според прогнозата на американския "Cosmopolitan".

Овен

Мина доста време, откакто последно се погрижиха за себе си. Нека си позволят да се разтоварят, да релаксират - да се отдадат на успокояваща вана, да се разходят из природата, да си починат вкъщи с хубава книга/филм и да прекарат време с хората, които обичат. 

Телец

Те са познати като силни, а и тихи хора. Но сега имат възможността да проговорят, да кажат мнението си, да станат център на внимание. Да не се сдържат. Нека споделят за най-съкровените си мечти.

Близнаци

Ако са търсели начини да се свържат с местните общности и групи, сега е времето да дадат всичко от себе си и да се захванат с хуманитарен проект. Тази мисия ще ги сближи със съседите и ще повдигне духа им.

Рак

Трябва да излязат от зоната си на комфорт. Нека да прегърнат позитивната енергия, която идва към тях и да я използват като катализатор. Така ще намерят нови хобита, нови приятели, ще им хрумнат свежи и нови идеи, може дори да получат повишение в работата.

Лъв

Всички говорят и клюкарстват за тях сега, но Лъвовете няма да бъдат ядосани от това. Дори ще се наслаждават на всяка минута от това. Хората обсъждат това колко невероятни и бляскави са Лъвовете, споделят си клюки за живота им. Но тези зодии ще са развълнувани и доволни, че са под светлините на прожекторите.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: pixabay