fallback

Марс преминава в Близнаци на 20 юли

Възможни са намеси в личния живот

19.07.2024 | 15:58 Автор: Искра Ангелова

Марс преминава в зодия Близнаци точно на 20 юли 2024 година. Огнената планета ще остане там до 4 септември.

По време на този транзит нашите "вътрешни воини" са решени да споделят информация и да научават нови интересни неща, но по този начин можем да бъдем доста взискателни към другите. Марс в Близнаци е склонен да се намесва в личния живот на другите хора и да превзема приятелствата.

Близнаците са въздушен и променлив зодиакален знак. Флиртуваща и най-вече лекомислена зодия, винаги бързаща от един интерес към друг и винаги способна да види и двете страни на всяка история. Тъй като Марс е планетата на действието и инициативата, вероятно ще бъдем дори по-неспокойни от нормалното по време на този транзит и може да бъде трудно да имаме достатъчно концентрация, за да завършим нещо, тъй като привлекателността на следващия нов проект например винаги е по-вълнуваща.

Знакът Близнаци обича да учи, да придобива нови умения и знания. От друга страна Марс ни носи ентусиазъм, страст. Ето защо този транзит на Марс в Близнаци може да бъде полезен за студенти или за тези, които тепърва започват нова квалификация от всякакъв вид. Енергията на Близнаци невинаги остава наоколо, когато нещата станат трудни, но транзитът на Марс добавя решителност и упоритост.

В астрологията Марс показва много страст, но също така и много гняв. Когато планетата преминава в Близнаци, желанието ни да общуваме може да се появи.

Четете всичко по темата в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback