fallback

Брад Пит нарече Анджелина Джоли натрапчива жена

Двамата водят дългогодишни съдебни дела за общото им имущество преди развода

17.07.2024 | 18:04 Автор: Вяра Димова

Актьорът Брад Пит реши да поеме нещата в свои ръце в битката с Анджелина Джоли. Той нарече поведението на бившата си съпруга "натрапчиво" заради опитите ѝ да разкрие съобщения и личната му кореспонденция след самолетния инцидент през 2016 година, довел до развода им.

В съдебната битка за продажбата на дяловете на Джоли от общата винарна "Chateau Miraval", нейният адвокат поиска от Пит да разкрие комуникациите си с трети страни, които е провел относно пътуването си със семейния самолет през 2016 година. Адвокатите на актьора наричат исканията на Анджелина "широкообхватни и натрапчиви", както и "сензационна риболовна експедиция". Те поискаха искането ѝ да бъде отхвърлено.

Съдебният екип казва, че Пит доброволно е предложил да представи документи, достатъчни, за да покажат всичко, което се е случило по време на полета, довел до развода на звездната двойка.

"Джоли обаче отхвърли компромиса на Пит и се принуди да комуникира с трети страни – включително неговите най-доверени съветници, относно такива чувствителни теми като терапията, която той доброволно предприе след инцидента в опит да се подобри, тестове за наркотици и алкохол и други действия", се казва в изявлението на адвокатите.

Представителите на Брад Пит твърдят, че неговите лични комуникации с трети страни от онова време не трябва да са от значение за този спор относно продажбата на винарната. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback