fallback

Адел планира да си вземе дълга почивка от сцената

"Нямам никакви планове за нова музика", коментира певицата

17.07.2024 | 17:26 Автор: Деси Николова

Адел разкри, че планира да си вземе дълга почивка от музиката след настоящата серия концерти.

"Резервоарът ми е доста празен в момента," сподели звездата пред германския телевизионен канал ZDF.

"Нямам никакви планове за нова музика"

"Искам голяма почивка след всичко това и мисля, че искам да се занимавам с други креативни неща за малко. Знаете ли, дори не пея у дома. Колко странно е това?", коментира певицата.

Последният албум на звездата излезе през 2021 г., а през последните две години тя изнасяше уикенд концерти в Лас Вегас, като наскоро завърши 90-ия си концерт в зала с капацитет от 4,000 места в "Caesar's Palace".Шоуто трябва да приключи през ноември, а Адел сподели, че преживяването е било емоционално изтощаващо. Концертите ѝ в Мюнхен ще бъдат на съвсем различен мащаб в сравнение с резиденцията в Лас Вегас, като всяка вечер се очаква да ги гледат 74,000 фенове в специално построен "изскачащ" стадион.

"Адел преживяване"

Мястото също ще предлага "Адел преживяване" с включен английски пъб, сцена за кавър група и щандове с коктейли, създадени специално за случая.

Организаторите също се стремят да влязат в Книгата на рекордите на Гинес за най-големия външен екран на всички времена, с дължина 220 метра. Адел публикува снимки на мястото в Instagram профила си в неделя, наричайки подредбата "ужасно вълнуваща". Тя каза пред ZDF, че видео инсталацията ще подобри преживяването за феновете.

"Те просто искат да видят лицето ти и да знаят, че това си ти, затова екраните са огромни", сподели певицата.

Борбата с прожекторите

Но въпреки всички похвали, Адел каза, че една от причините да иска да си вземе почивка от музиката е борбата с прожекторите.

"Липсва ми всичко преди да стана известна, мисля, че най-вече ми липсва анонимността. Харесва ми, че мога да създавам музика по всяко време, когато искам, и хората са възприемчиви към нея и я харесват. Това е доста невероятно. Но страната с известността я мразя абсолютно", заяви Адел.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback