Известният гръцки певец Константинос Аргирос очаква първото си дете

Приятелката му Александра Ника е бременна в четвъртия месец с момче

16.07.2024 | 07:45 Редактор: Тодор Петров
Известният гръцки певец Константинос Аргирос очаква първото си дете

38-годишният Константинос Аргирос ще става баща след няколко месеца. Приятелката му е бременна с първото им дете. 25-годишната му половинка Александра Ника е бременна в четвъртия месец с момче. 

Двойката, която е заедно от близо година и половина, занимаваше медиите в Гърция от време на време, било със съвместни изяви, било с пътуванията си в страната и чужбина. През март 2023 г. за първи път се чу за връзката на двойката. По това време те са пътували до Флоренция и Тоскана заедно с техен общ приятел, който ги запознава.

Александра Ника, която няма нищо общо с артистичния свят, е дъщеря на Йоргос Никас, собственик на известната компания за колбаси в южната ни съседка "Никас", и Миранда Патера, от известно семейство на корабни магнати, съобщи кореспондентът на Bulgaria ON AIR в Гърция Силвия Станчева. 

Константинос Аргирос, въпреки че не говори често за личния си живот, в интервю, което даде преди време заяви:

"Това е едно от нещата, които искам да постигна в живота си, в един момент искам да мога да имам семейство. Изобщо не се страхувам от това да имам семейство, то идва, не се знае кога ще е този момент, възраст няма, както ти поднесе животът. Просто не обичам да говоря за личните си неща, не мисля, че това е ничия работа. Когато се чувствам комфортно, ще говоря, искам да съм спонтанен. Когато усетя спонтанност и честност, ще го направя."

Докато през юни, когато известният певец беше награден за диамантения си диск на събитие, на което присъства и любимата му Александра Ника, той отново заговори за нуждата си да създаде семейство.

"Никога не съм си представял, откакто започнах на 5-6 години с първите стъпки на пианото, че ще дойде този момент. Създаването на семейство е най-важното нещо в живота. Това е мотивация да завършиш човек биологично и психически", каза певецът.