Летни спортни модели – стрийтуеър за лятото

JD Sports предлага най-добрите визии за сезона

15.07.2024 | 13:00 Редактор: Беатрис Младжова
Летни спортни модели – стрийтуеър за лятото
Летни спортни модели – стрийтуеър за лятото

Мисия: създай капсулен гардероб за горещото време. Преди лятото да навлезе в разгара си е добре да смениш суичърите с леки тениски и потници, а анцузите с къси панталони. Имаш нужда от помощ при избора или просто нямаш вдъхновение? В статията по-долу ще ти подскажем как да подготвиш визиите си за лятото като разгледаш спортните облекла, предлагани в JD Sports.

Мъжки и дамски тениски за лятото

Преди да се тръгнеш на шопинг – независимо дали онлайн или в магазин – виж на какво да обърнеш внимание при избора на топове за летните горещини. Избери мъжки тениски и дамски тениски, за да се чувстваш удобно, без да жертваш своя стил.
 
Дрехите, изработени от материали с високо съдържание на памук, са отличен избор. Това гарантира, че избраните от теб мъжки или дамски тениски ще бъдат леки и дишащи. Трябва да помислиш и за цветовете. Светлите пастелни нюанси, бежовото, сивото и бялото са подходящи, когато времето е най-горещо. 

Чудесна идея за летен аутфит е да заложиш и на наситени нюанси и неонови цветове – ако не като основен цвят на дрехата, то като принтове и щампи. Светлата мъжка или дамска тениска е задължителна за лятото и със сигурност вече е в гардероба ти. Въпреки това смяната на сезона предлага добра възможност за да подмениш бейсик моделите, които най-често носиш. Разгледай новите предложения в JD Sports и избери модели от колекциите на марки като Nike, adidas, Jordan и Hoodrich.

Дамски и мъжки шорти за горещото време

Когато температурите се повишат, моделите с дълги крачоли се изместват от мъжки и дамски шорти. Целиш се в спортна визия? Тогава за лятото избери едноцветни дамски шорти от adidas, The North Face или прилепнал къс клин с висока талия от Pink Soda. Прояви дързост и заложи на неонови цветове и кройка по тялото,  която ще изглежда чудесно с оувърсайз тениска или спортен топ. Късите мъжки шорти включват модели с широки крачоли, джобове и ластик в талията. Те са също толкова подходящи за излизане в града, колкото и за почивка. 

Разгледай селекцията от нови предложения на Jordan за лятото или избери стрийтуеър вариант от британската марка Hoodrich. Избери голямо лого и дързък принт или пък заложи на модели в универсално черно. Носи шорти и бермуди с любимите си маратонки или кецове, или избери летни обувки – сандали или джапанки. Стилизирай мъжките и дамските къси панталони с високи чорапи – най-популярният аксесоар през последните месеци. Отбий се в JD Sports още сега и виж какво предлагаме.

Почивка на плажа? Мъжки бански шорти

Един от най-важните елементи в летния ти гардероб са банските шорти. Мъжките модели с широки, леко удължени крачоли са подходящи както за басейна, така и за плажа – или когато планираш да се разхладиш край водата. Ако планираш пътуване, не забравяй да прибереш в багажа си и мъжки бански шорти. Кой модел да избереш? В JD Sports предлагаме много различни варианти. 

Най-напред разгледай модели на марката McKenzie. Избери функционален модел с джобове с цип – разбира се, в наситен цвят. Американският гигант Nike предлага страхотни бански шорти. Заложи на леки мъжки къси панталони в един цвят. Малката цепка на подгъва ще ти осигури удобство, независимо дали се движиш, или се излежаваш на слънце.

Крайно време е да се подготвиш за лятото. Отбий се в JD Sports. Разгледай актуалните предложения в онлайн магазина или посети някой от физическите магазини. Искаш да си в крак с най-новото в света на спортните облекла? Абонирай се за бюлетина, за да получаваш съобщения за нашите промоции и нови колекции.