fallback

Седмичен хороскоп за всички зодии до 21 юли

Телците да внимават при работа с електроуреди, продуктивен период за Лъвовете

15.07.2024 | 09:55 Автор: Вяра Димова

Вижте какво ви очаква в седмичния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Въздържайте се от радикални действия, свързани с професионалната ви позиция, заплатата, условията на труд. Не само няма да постигнете своето, но може даже да влошите ситуацията, което не е във ваш интерес. Намалете темпото и се опитайте да държите шефа на дистанция.

Телец

Значимото астрологично събитие във вашия знак е съединението на Марс и Уран с неподвижната звезда Алгол. Внимавайте какво си пожелавате, защото вероятността да се осъществи е огромна, но и цената може да се окаже твърде висока. Бъдете предпазливи, когато работите с електроуреди. Ще разполагате с условия за коригиране на стари грешки.

Близнаци

В края на седмицата Марс ще навлезе във вашия знак, където ще остане за почти два месеца. Обърнете поглед към изостаналите и най-вече изоставените по ваша воля проекти. С малко повече инициатива и подобряване на личната организация бихте могли да ги финализирате почти без усилия.

Рак

Хармоничен аспект на Слънцето с Уран ще се отрази положително на въображението ви. Ще се повиши стремежът ви към самостоятелност и желание да представите оригиналните си идеи пред широка аудитория. С тревоги и затруднения ще е свързано уреждането на финансови и материални въпроси.

Лъв

Напрегнат, но продуктивен период, в който ще можете да наваксате изоставането в миналото и да разпределите поетапно изпълнението на предстоящите дейности. Предстоят промени в професионалната сфера, които до голяма степен ще зависят от взаимоотношенията ви с колегите или бизнес партньорите.

Четете още за всяка зодия в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback