Любовен хороскоп за всички зодии между 15 и 21 юли

Водолеи, предстоят вълнуващи романтични перспективи за вас

13.07.2024 | 22:30 Редактор: Тодор Петров
Любовен хороскоп за всички зодии между 15 и 21 юли

Овен 

Вие не сте известни като срамежливи и мълчаливи, но тази седмица ще получите още по-голяма доза смелост да говорите за себе си, когато става дума за любовния ви живот и личните ви желания. Вашата управляваща планета Марс навлиза в комуникационния ви сектор, което подхранва тази енергия.

Телец

Телци, определено жадувате за промяна и това означава, че може да се превърнете в разрушителна топка в любовния си живот, ако не внимавате. Марс и Уран правят точен съвпад в знака на Телец.

Близнаци

В началото на седмицата може да сте готови да се откажете от любовта. Това ще важи особено за онези представители на зодията, чиито желания са били осуетени – в любовта и в други области на живота ви. Марс, планетата на действието, е заседнал във вашия 12-ти дом на самотата, което ви кара да се чувствате така, сякаш сте невидими.

Рак 

Заслужавате почивка от житейския хаос, Раци. И през следващите дни може да решите да си я дадете. Марс и Уран се свързват във вашия сектор на приятелството. Възможно е между вас и ваш приятел да се случи нещо любовно. Все пак звездите ви съветват да не правите нищо, за което може да съжалявате на сутринта!

Лъв

Напоследък някои от вас може би са били твърде заети с работа и са имали по-малко време за любов. Е, през новата седмица, удоволствията се завръщат за вас, Лъвове. Марс влиза във вашия благоприятен 11-и дом, предлагайки ви много приятни емоции.

Дева

Деви, вие винаги сте искрени и понякога твърде критични. Желанието ви да говорите може да ви създаде проблеми през новата седмица, особено ако сте във връзка или имате любовен интерес. Марс и Уран правят точен съвпад във вашия 9-и дом. Възможно е да се опитате да наложите мнението си пред партньора ви и това да доведе до спор.

Везни 

Везните може да се изправят пред някои напрежения, особено ако любимият им човек взима прибързани решения по отношение на парите. Важно е да обсъдите ситуацията и да помислите какви са премерените рискове. Ако това не е вашата ситуация, то през следващите дни може да решите да планирате някакво пътуване или друго приятно изживяване с любимия ви човек.

Скорпион 

Прибързаните избори са начин да получите неприятни емоции, особено когато става въпрос за романтика. Ако търсите лек флирт, нещо бързо и лесно като интимни ласки, помислете добре за рисковете.

Стрелец 

Необвързаните Стрелци може да имат подкрепата на вселената що се отнася до любовния им живот. Огненият Марс навлиза във вашия сектор на отношенията, позволявайки ви да имате смелостта да търсите и приемате любов. Възможно е дори и да имате двама души, между които да избирате. От друга страна, ако сте във връзка, Марс може да предизвика известно влошаване на взаимоотношенията ви.

Козирог 

Очаквайте известен хаос в любовния си живот – независимо дали го търсите или не. Марс и Уран се срещат във вашия романтичен сектор, което може да доведе до някои напрежения. Необвързаните Козирози може да имат повече благоприятни моменти в любовта за разлика от обвързаните. Могат дори да започнат нова любовна връзка.

Водолей

Предстоят вълнуващи романтични перспективи за вас. Марс, планетата на амбицията и желанието, ще се премести във вашия любовен сектор. Ако сте необвързани и сте се чувствали така, сякаш никога повече няма да имате щастливи любовни мигове, то очаквайте хубави изненади в тази посока. Не само е вероятно перспективите ви да започнат да се променят към по-добро, но може да има поне двама души, които се борят за вашето внимание и любов.

Риби 

Честността е ключът към успеха на всяка връзка, независимо дали сте в такава в момента или се надявате да бъдете в бъдеще, Риби. В същото време може да ви липсва такт по отношение на комуникацията и това да доведе до конфликти.

Четете повече за всяка зодия в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay