Хороскоп за 13 юли: Раците да се пазят от произшествия, нови начинания за Стрелците

Козирозите да избират внимателно обкръжението си

13.07.2024 | 08:51 Редактор: Толя Стоянова
Хороскоп за 13 юли: Раците да се пазят от произшествия, нови начинания за Стрелците

Какво ви очаква според вашата зодия - вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не бързайте със старта на нови начинания. Дори да изглеждат лесни, безобидни и развлекателни, ако не успеете от първия път, ще ви е неприятно.

Телец

Заниманията ще са разнообразни. За изпълнението на част от тях няма да имате ясна представа, но комбинацията на въображение и опит ще ви подскажат правилния начин.

Близнаци

Не си правете график за деня, защото е почти сигурно, че ще се отклоните от него. Бъдете готови да се включите активно в екипни занимания.

Рак

Не е изключено в началото на деня да присъствате, да наблюдавате или да вземете участие в някакво произшествие. Придържайте се към правилата, мерките за безопасност.

Лъв

Възползвайте се от новия опит, за да не повторите стари грешки. Но ако прецените, че имате нужда от помощ, разчитайте изцяло на стари приятели.

Дева

В началото на деня събитията ще са динамични, разнообразни и интересни, но до известна степен натоварващи. Точно затова е за предпочитане останалата част да използвате предимно за почивка.

Везни

С леки неприятности ще се наложи да се справите тогава, когато най-малко очаквате. Мобилизирайте се, спомнете си направеното до момента и ще установите, че и по-сериозни затруднения сте преодолявали.

Скорпион

Въображението ще е буквално най-сигурното ви спасение, в каквато и ситуация да попаднете. Част от тях няма да са лесни, но понеже светкавично ще ви хрумне как да се справите, то по-скоро ще се забавлявате, отколкото да се обезпокоите.

Стрелец

Установите ли още в началото на деня, че ви е скучно, приемете го като подсказка, че би било добре да се насочите към нещо, което не сте практикували до момента.

Козирог

От съществено значение е подборът на хората, с които възнамерявате да споделите днешния ден. Дръжте максимално далеч от себе си от хора, които ви търсят, само за да ви се оплачат и да ви занимават с драмите си.

Водолей

Без никакви опасения можете да се движите буквално "по течението". То няма да ви принуди да заобикаляте огромни препятствия, но пък ще ви даде необходимото ускорение, за да реализирате част от желанията си.

Риби

Контактите ще са предимно с хора, които харесвате. Някои странни, но благоприятни съвпадения ще ви помогнат да предприемете промени, улесняващи живота ви.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay


2
0 rate up comment rate down comment 0
Anonimen
преди 2 дни
1
0 rate up comment rate down comment 0
Anonimen
преди 2 дни