Нумерологична прогноза и таро карта за 13 юли

Опитайте се да не разпилявате енергията си в много посоки

13.07.2024 | 08:09 Редактор: Толя Стоянова
Нумерологична прогноза и таро карта за 13 юли

Самодисциплината днес няма да е силната ви страна. Ако работите или имате ангажименти, които трябва да свършите, може лесно да се разсейвате с незначителни неща. Опитайте се да не разпилявате енергията си в много посоки. Следвайте ритъма на деня и ще успеете да се справите с всичко.

Карта на деня – Шестица чаши. Това може да бъде ден, в който отново да се свържете със стари приятели, братя, сестри и близки. Спомнете си с благодарност откъде сте дошли, защото това може да ви помогне да разберете къде трябва да отидете по-нататък.

Съвет за деня – Сила. Това е карта за вътрешна сила и как я използваме, за да общуваме с другите и да извлечем от ситуацията това, което искаме. Като съвет към Шестица чаши може да означава, че днес трябва да потърсите силата си в своите корени, род и семейство.

В работата: Може би ви очаква предстоящо интервю за работа, на което трябва да се докажете. Мобилизирайте способностите си.

За влюбените и семейните: Предупреждение за влюбените е да не поставят другия и нуждата си от връзка на пиедестал. Отстоявайте себе си.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels