fallback

Венера в Лъв носи страст, творчество и любов

Време e да покажем уникалните си таланти

11.07.2024 | 10:05 Автор: Беатрис Младжова

На 11 юли планетата на любовта Венера влиза в Лъв след емоционалното преминаване през Рак. Този спиращ шоуто транзит изисква празнуване и ентусиазъм. Сигнализира време за творчество, страст и драматични изявления в любов. Никога не е имало по-добро време да прегърнете своята вътрешна кралска особа и да покажете уникалните си таланти и чар.

В астрологията Венера отразява чувствената природа на богинята Афродита като символ на любовта, красотата и удоволствието. Тя също така управлява финансовите теми, ценности и чувството за собствено достойнство. 

Лъвът се управлява от вечно горящото Слънце и живия елемент Огън. Когато Венера се слее с този фиксиран знак, планетата на любовта придобива царствено и силно страстно качество, увеличавайки желанието ни за романтика, красота и себеизразяване. 

Овен (21 март – 19 април)

Вашата харизма минава на следващото ниво и няма отричане на талантите ви, Овен. Венера в Лъв искри във вашия пети дом на любовта, страстните проекти и себеизразяването, сигнализирайки период, в който да блеснете във всички аспекти на живота си.

Телец (20 април – 20 май)

Инвестирайте в себе си и красивия си дом, Телец. С вашия небесен управител, Венера, в Лъв и вашия четвърти дом на емоционални основи, присъствието на любовната планета подчертава темите около дома и семейството, което го прави прекрасно време да се съсредоточите върху вътрешния си свят и домашния живот.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Думите ви се леят лесно, а гласът ви пленява околните, Близнаци. С Венера в Лъв и вашия трети дом на общуване и непосредствено обкръжение, вашите взаимодействия вероятно ще бъдат по-хармонични и ангажиращи.

Рак (21 юни – 22 юли)

Пребройте благословиите си и знайте стойността си, Рак. Докато Венера преминава през смелия Лъв, тя украсява вашия търсещ стабилност втори дом на парите, комфорта и чувствените удоволствия. Това е страхотно време за преглед на финансовите планове и откриване на нови начини за придобиване на богатство.

Лъв (23 юли – 22 август)

Насладете се на блясъка си, Лъв. Все пак не всеки ден планетата на чара, любовта и красотата преминава през вашия знак. През това време харизмата ви е на най-високо ниво, засилвайки желанието ви за обич и себеизразяване.

Дева (23 август – 22 септември)

Отделете време за себе си, дори това да означава почивка от ежедневната работа, Дева. Докато Венера се скита през вашия мистичен 12-и дом на затваряне, интроспекция и духовност, е по-вероятно да отидете навътре и да се оттеглите, тъй като е време да се съсредоточите върху вътрешния си мир.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback