Неоснователните страхове на всяка зодия

Някои от тях са ирационални

09.07.2024 | 21:15 Редактор:
Неоснователните страхове на всяка зодия
Неоснователните страхове на всяка зодия

Всяка зодия изпитва най-различни страхове. Те са оправдани въз основа на личностните черти на въпросните зодии. Но съществуват и такива, които са ирационални.

Овен: Страх от провал

Като първи знак на зодиака, Овенът трябва да бъде номер едно във всичко, което прави. Хората от тази зодия са изключително конкурентни до такава степен, че могат да си наложат да избягват да правят неща, в които не са добри, само за да не се провалят.

Телец: Финансова нестабилност

Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, красотата и парите. Това означава, че Телецът е силно загрижен за богатството и финансовата стабилност. Този зодиакален знак е малко парадоксален: Телецът е много трудолюбив, но има мързелива, снизходителна страна.

Близнаци: Никой не ги разбира

Близнаците се ръководят от Меркурий, планетата на комуникацията. Това прави Близнаците един от най-социалните и общителни знаци на зодиака. Ясната и ефективна комуникация е много важна за Близнаците, поради което техният ирационален страх е погрешно разбран.

Рак: Загуба на близък

Най-големият ирационален страх на Рака е загубата на любим човек или нещо лошо, което се случва на член от семейството му. Раците са много чувствителни и приемат чувствата на другите като свои собствени, така че когато любим човек е наранен, това наранява и тях. Те също са много защитни и се чувстват отговорни за благополучието на членовете на семейството си.

Лъв: Да не разочароват другите

Това, от което Лъвовете се страхуват повече от всичко, е да не разочароват другите. Те искат да оправдаят и надминат очакванията на другите хора. Техните приятели и семейства означават всичко за тях и те никога не искат да разочароват никого.

Дева: Болест

Девите се страхуват ирационално да не се разболеят. Те са тревожни по природа и могат да превърнат незначително здравословно безпокойство в смъртоносна болест в съзнанието си. Девите трябва да си поемат дълбоко дъх и да се уверят, че се грижат отлично за тялото си. Някои заболявания просто не могат да бъдат предотвратени. Това обаче не трябва да им пречи да правят всичко възможно, за да останат максимално здрави.

Везни: Нараняване на чувствата на други хора

Въпреки че обичат малко драма, Везните наистина искат да се разбират с всички. Те мразят конфликтите и не могат да понасят, когато някой им е ядосан. Ето защо най-големият ирационален страх на Везните е да не наранят чувствата на друг човек. Те не искат да спорят или да разстройват никого.

Скорпион: Отхвърляне

Скорпионите имат твърда външна обвивка, но дълбоко в себе си са меки. Те може да изглеждат студени и твърди за тези, които не ги познават много добре, но под повърхността те са дълбоко чувствителни и грижовни. Скорпионите често първи отхвърлят другите, защото са толкова ужасени от болката на отхвърлянето.

Стрелец: Скука

Това, от което Стрелците се страхуват ирационално, е скуката или застоя. Те мразят идеята да бъдат обвързани и ще направят всичко, за да го избегнат. Но Стрелците трябва да помнят, че е напълно в техен контрол да избягват скуката и стагнацията. Те винаги знаят, че е време да си тръгнат, когато се почувстват блокирани или затънали, и могат да се доверят на инстинктите си.

Козирог: Грешки

Козирозите се страхуват от грешки повече от всичко и не само в кариерата. Те се страхуват от грешки във връзките, финансите, приятелствата и т. н. Хората от тази зодия трябва да осъзнаят, че няма нищо лошо в това да сгрешат. Не е нужно да са 10 крачки пред всички останали по всяко време и другите хора не трябва винаги да гледат на тях като на триумфиращи, за да ги уважават.

Водолей: Чувството, че са в капан

Водолеите трябва да помнят, че могат да променят обстоятелствата си по всяко време и никога не попадат в истински капан. Да позволите на някого да се доближи до вас не означава, че трябва да останете заедно завинаги. Да обичаш града, в който живееш, не означава, че не можеш да пътуваш или да се преместиш отново.

Риби: Никога няма да открият любовта

Хората Риби никога не трябва да спират да търсят истинската си любов, дори ако се чувстват обезсърчени. Не изграждайте стени около сърцето си поради минали разочарования. Идеализирайте себе си по същия начин, по който идеализирате партньорите си – щом обърнете цялата любов, която трябва да споделите, навътре, правилният човек ще дойде.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels