Експерти: Принц Хари ще забие последния пирон в ковчега с нови мемоари

Те предупредиха херцога на Съсекс да не пише нова книга

09.07.2024 | 10:00 Редактор: Искра Ангелова
Експерти: Принц Хари ще забие последния пирон в ковчега с нови мемоари

Принц Хари получи предупреждение да не пише нови мемоари. Според водещия на TalkTv Кристо Фуфас подобна книга би била пълен срив в отношенията му с кралското семейство.

Фуфас е на мнение, че херцогът на Съсекс не трябва да се занимава с подобен проект, в който да коментира напрегнатите си отношения с кралското семейство. Той добави, че херцогът на Съсекс и съпругата му Меган Маркъл биха направили всичко за пари.

"Бисквитки, вино розе, неуспешен подкаст, главни изпълнителни директори на компания за екотуризъм и възможността да летят с частни самолети... те са готови буквално да направят всичко за пари", добави Кристо Фуфас.

"Мемоарите The Spare One са едно от най-успешните начинания на Хари от финансова гледна точка, но от гледна точка на световната публичност, дали е добра или лоша реклама е друг въпрос. Това прекъсна връзките му със семейството му завинаги и накара всички ни да осъзнаем, че той просто хленчи, но въпреки това беше успех", коментира още водещият.

Джени Бонд, много уважаван кралски автор, казва, че не смята, че Хари иска да напише друга книга. Не заради липсата на парична стойност, а защото това със сигурност ще бъде последният пирон в ковчега между него и семейството му: "Няма да има връщане назад".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС