Съвети за лятното ни облекло, с които да прикрием излишни килограми

Не се страхувайте да играете с щампи и ярки цветове

08.07.2024 | 20:35 Редактор:
Съвети за лятното ни облекло, с които да прикрием излишни килограми
Съвети за лятното ни облекло, с които да прикрием излишни килограми

Лятото е време, когато неизбежно показваме повече от тялото си. Ако не се чувствате уверени, не бързайте да прикривате несъвършенствата. Няма лоша фигура, има лошо скроена дреха. Вижте няколко идеи за летни облекла, които прикриват излишните килограми.

Насочете цялото внимание към центъра на тялото си

Това е един от най-старите трикове. Превръщането на талията ви във фокусна точка на вашето облекло прави средната част на тялото ви по-малка. Поставянето на колан с принт на квадрати върху рокля с падаща талия е страхотна идея, която ще ви даде точно това. Друг трик за прикриване на някои проблемни зони по долната част на тялото, като същевременно минимизирате средната част, е да пъхнете тениската си в широка пола с волани. Говорейки за дрехи с волани, трябва да се отбележи, че добавянето на плат няма да ви накара да изглеждате по-едри.

Носете къси топове, за да изглеждате по-слаби 

Може да не ви се вярва, но късите топове могат да ви помогнат да изглеждате по-слаби, само ако изберете такива с правилния размер и се уверите, че стигат до талията ви. Носете дреха с висока талия, като панталон или пола (може да е черна, за да се увеличи минимизиращият ефект) и сте готови. Когато се съмнявате, винаги избирайте изцяло черно облекло (от главата до петите). Изпитана и успешна рецепта!

Изберете вертикални ивици

Въпреки това, което някои жени мислят, вертикалните ивици наистина ще направят фигурата ви по-фина. Те ще я направят по-дълга и по-слаба. Само чифт шорти или топ с щампа ще свършат отлична работа. Ако райетата не ви харесват толкова много, можете алтернативно да изберете едри шарки или щампи, които привличат окото и го разсейват от частта на тялото, с която не се чувствате много уверени да се показва. Така че, не се страхувайте да играете с щампи и ярки цветове.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepik